Pinchos och Parkcupen

I måndags hämtade jag Hanna på fritids, men hon följde då med Svea hem istället. Nelly hade hämtats tidigare av Dennis för att åka på innebandyträning. Hon kom hem efter kl 18. När hon ätit middag så hämtade vi Hanna i skölsta. 


I tisdags hämtade jag barnen och Svea på fritids. Kl 19 skjutsade vi hem Svea och lämnade av Nelly på dansen. Vi åkte hem och gjorde läxa. Hämtade sedan Nelly kl 20.15. 

I onsdags efter jobbet cyklade jag in till stan då Dea hade 25 procent på allt, köpte två toppar. Handlade presenter till Nellys fotbollstränare och cyklade sedan hem. 

I torsdags efter jobbet mötte jag upp Helena, Maria och Ann-Sofi. Vi åt på Pinchos som nu har öppnat i Uppsala. Sedan drack vi ett glas vin på Kitchen and table. Cyklade hem vid kl 21. 

I fredags hämtade jag barnen på fritids, inga lektioner pga studiedag. Hanna tappade en tand på kvällen. 

Igår vaknade barnen vid kl 7. Hanna tappade en tand till. Kl 10 åkte vi och köpte lördagsgodis och presenter till Hannas fotbollstränare. Vi gick till Årsta IP till kl 11 då Nelly hade samling för parkcupen. Halva laget hade match kl 12, men Nelly skulle spela 12.40. Kl 12.45 hade Hanna samling för parkcupen, lämnade av henne hos laget och såg klart på Nellys match. Hannas match började 13.20, så den hann jag se. Kl 14.40 spelade båda barnen match samtidigt, så jag tittade på Hannas match. Nelly spelade sedan kl 16 och Hanna kl 16.40. 

Idag sov barnen till 8.30. Kl 11.45 skjutsade jag Nelly till Esther i Skölsta och Hanna till Svea i Salabacke. Kl 12.45 skulle föräldrarna i Nellys lag arbeta på parkcupen då vår klubb arrangerar den. Ca 200 lag spelar på 17 planer. Jag stod och sålde hamburgare till kl 15.30. Då fick Nelly skjuts dit och Fröya följde med oss hem. Tjejerna gick till ica och handlade, sedan bakade de kladdkakemuffins. Hanna fick skjuts hem kl 17 och Fröyas mamma kom och hämtade henne kl 17.30. 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0