Storvretacupen

I måndags och tisdags jobbade jag bara. Köpte månadsbusskort. 

I onsdags tog jag bussen från jobbet vid 11.20 och åkte till utk-hallen. Hanna spelade första matchen i cupen och det blev vinst. Hennes lag åkte sedan hem till lagledaren för mat. Jag tog buss tillbaka till jobbet. När jag kom hem var nelly hemma. Efter middagen skjutsade jag henne till hennes kompis Hanna då de skulle åka tillsammans till Ifu för att döma på cupen. Jag åkte vidare till Fyrishov för att se Hannas match, det blev vinst. Vi åkte hemåt. Jag hämtade Nelly och Hanna på Ifu kl 22. 

I torsdags klev jag och Hanna upp 6.15. Hon hade samling på Ifu 7.10. Matchen började 8 och det blev vinst. Hon stannade kvar med sina lagkompisar, jag åkte hem och jobbade en stund. Kl 10 skjutsade jag Nelly och Hanna till Ifu för dömning. Åkte hem och jobbade en stund till. Kl 11 tog jag buss till Ifu för att se Hannas match, det blev vinst. Åkte sedan med buss till jobbet. Vid 16.20 tog jag buss tillbaka till Ifu för att se kvartsfinalen, de vann den. Åkte buss hem. Susanne kom över på kvällen på ost och vin. 

I fredags var det röd dag. Jag klev upp 6.40. Åkte till skölsta och hämtade upp Nelly, Hanna, Tuva och klara. Nelly skulle döma och de andra spela match. Både Hannas lag och hennes andra laghalva vann sina semifinaler och fick mötas i finalen. Finalen började 10.50 och båda lagen värmde upp tillsammans. Det blev vinst för Hannas laghalva, men båda lagen, som egentligen är samma lag, firade segern med guldbucklan tillsammans. Alla fick både guld- och silvermedaljer. Jag åkte hem och slappade resten av dagen. 

Igår sov jag till 10. Åkte till Ifu och tittade på Nellys match, blev knapp förlust. Sedan vidare på ärenden till Ica Maxi, Eko och Ikea. På eftermiddagen jobbade jag med vägföreningens bokföring. Tog det sen lugnt i soffan. 

Idag sov jag till 9.30. Åkte till Ifu och tittade på Nellys match med 06-laget, blev tyvärr förlust. Åkte till ica och storhandlade. På eftermiddagen har jag dammsugit, bytt sängkläder, städat, tvättat och diskat. 

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0