Cup, moppe och däckbyte

I måndags var det annandag påsk. Jag och Hanna åkte till Knivsta där det var samling kl 9 för fotbollscup. Hanna stod i mål. Hennes lag vann två matcher och en oavgjord. De kom etta i gruppen och fick möta den andra gruppettan i final. Blev tyvärr förlust. Deras andralag kom tvåa i sin grupp och fick möta den andra tvåan, blev förlust efter straffar. Eftersom det var nollgradigt på morgonen så tänkte jag inte på att ta med solkräm… det borde jag gjort, vi blev rätt röda i ansiktet då solen sken hela dagen 😊. Vid 17 åkte vi hem och jag lämnade Hanna hos Dennis. Han och Nelly hade varit i Stockholm och köpt moppe åt henne. 

I tisdags och onsdags jobbade jag bara. 

I torsdags var barnen hemma när jag kom hem från jobbet. Efter middagen skjutsade jag Hanna till fotbollsträning i lindbacken 19.30. Jag hämtade henne kl 21. Nelly fick skjuts av kompis till och från träning i bolandsskolan samma tid. 

I fredags var Hanna och klara hemma när jag kom hem. Efter middagen gick vi till Ica och köpte matsäck. Klara sov kvar hos oss. 

Igår klev vi upp kl 5.15. Jag hjälpte tjejerna bära packning till IP 5.45. De skulle iväg till Tidaholm på fotbollscup. Vinkade av dem när bussen åkte och gick hem och la mig en stund till. Slumrade halvt fram till 9.30. Kl 11 hade jag tid bokad för däckbyte. Tur att jag bokat tid då drop-in-kön var väääääldigt lång 😊. Jag fick komma in nästan på en gång. Åkte förbi ÖoB på vägen hem. På eftermiddagen städade och dammsög jag. Kl 18 cyklade jag in till stan och mötte upp Susanne, Linda och Åsa på Kött, Kök & Bar. Jag åt kött, potatis- och getostrulle, murkelsås och bourguignonsås. Till efterrätt chokladkaka med punchgrädde och körsbär. Vi gick vidare till Baras Sällskap och drack ett glas bubbel. Cyklade hem 22.30. 

Idag sov jag till 10. Tog det lugnt på förmiddagen. Läste lite, fixade med tvätt och disk. Åkte till Åhléns outlet. Åkte sedan till Ica och storhandlade. Hannas lag i cupen vann sin grupp och gick till A-slutspel. Vann kvartsfinalen, men förlorade semifinalen. Kom trea i cupen. Deras andralag kom tvåa i sin grupp, gick till B-slutspel. Vann både kvartsfinal, semifinal och B-final efter straffar. 

(null)

(null)

(null)

Från Instagram: 

(null)





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0