Vaccin

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags cyklade jag tidigare från jobbet till vaccincentralen i Boländerna. Fick fjärde dosen covidvaccin. Kom hem vid 16 och jobbade en stund hemifrån. Barnen var hemma. Hanna gick iväg till IP och tränade fotboll 16.30-18. Nelly fick skjuts av kompis till och från träning i lindbacken 20-21.30. 

I onsdags var Nelly hemma när jag kom hem. Hanna var på dollarstore med malva. Hon tog buss hem. Jag skjutsade Nelly, Hedvig och Astrid till F06-träning i lindbacken kl 19. Hon fick skjuts hem av kompis 20.30. 

I torsdags var Hanna hos Svea. Hon åkte med Svea till och från innebandy i lindbacken 19-21. Nelly fick skjuts av kompis till träning i bolandskolan 19.30. Jag hämtade henne, Sara, Fanny och angel kl 21. 

I fredags var Hanna hos Svea. De åkte iväg på kalas hos Millie och Astrid kl 18. Jag och Nelly hämtade dem kl 21. Skjutsade hem Bodil också. 

Igår klev jag och Nelly upp 6.40. Hon blev upphämtad av Hedvig 7.30. Jag hoppade in i duschen. Åkte sedan till Ifu när matchen började kl 9. Hon spelade med 06-laget och det blev förlust. Vi åkte till stadium och köpte strumpor och vantar. Vi åkte sedan hem och väckte Hanna. Jag och Hanna cyklade till Ica och handlade lite. Efter lunch gick Hanna hem till Svea. Hon kom hem 15.30 och bytte om. Jag skjutsade nelly, Hanna, Astrid och Hedvig till Ifu. Åkte till ÖoB och dollarstore medan de värmde upp. Vaksalas 09-lag skulle möta Nellys 08-lag i seriematch. Hanna hade blivit inlånad till F09. Matchen vanns av 08-laget. Vi skjutsade hem Astrid och Hedvig. Hämtade mat på chop chop. 

Idag klev jag och Hanna upp 7.40. Vi åkte till Storvreta 8.30. De vann matchen. Jag åkte dock hem efter andra perioden för att skjutsa Nelly till Ifu. Hon skulle döma fyra matcher. Hanna fick skjuts hem av Svea. Jag har fixat med tvätt och disk. Åkte och hämtade Nelly vid kl 16. Emma kom hem till Hanna. Hon åt middag hos oss och åkte hem vid 19. Jag och Nelly åkte hem till Dennis och lämnade innebandygrejerna. 







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0