Gott nytt år!

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags hade jag semester och tog det lugnt. På eftermiddagen gick jag till Ica och handlade. Vid 17.30 åkte jag och Susanne till Gränby och mötte upp Linda. Vi gick på bio och såg Utvandrarna. Kom hem vid 21. Slog in julklappar. 

I onsdags hade jag semester. Åkte till Hedins bil och köpte nya snören till min bagagehylla. På kvällen kom barnen. 

I torsdags åkte vi till Avesta. Vi åt lunch hos mamma med Nikki och Hollie. Vi fikade och gick sedan ut och lekte. Barnen gjorde snögubbar. Efter middagen blev de hämtade av Marcus. Vi hade därefter julklappsutdelning. 

I fredags jobbade mamma. Jag och barnen åkte på ärenden till pickaboo, ÖoB och Willys. På eftermiddagen slappade vi lite. När mamma kom hem så lagade vi nyårsmiddag. Förrätt blev råraka med smetana och löjrom samt fyllda minikrustader. Till varmrätt hade vi entrecote med potatisterrin och pepparsås. Till efterrätt blev det lemoncurd med mascarponekräm och digestive samt kladdkaka med passionsfrukt. Vid tolvslaget gick vi ut och såg några fyrverkerier. 
 
Igår kom Klara från Hedemora. Hon följde med oss till Uppsala. Vi åt lunch på Jureskogs hamburgerrestaurang. När vi kom hem bytte Hanna om. Jag skjutsade Hanna och Svea till diös-hallen för innefotboll Kl 15. Sveas mamma hämtade dem Kl 17 och Hanna åt middag hos dem. Jag gick till ica och handlade. Jag åkte till svea och lämnade sovgrejer, de skulle åka till Tuva S och sova där. 

Idag klev jag upp Kl 9. Jag åkte och hämtade Hanna och svea. Vi hämtade sedan upp Nelly och klara. Tjejerna spelade padel 11-12. Vi skjutsade hem svea och åkte hem för att äta lunch. Sedan skjutsade jag Hanna och svea till Lindbacken för innebandyträning Kl 14. Jag åkte hem och bytte sängkläder och körde igång tvätt. Hanna fick skjuts hem av svea. Medan hon duschade så hängde jag tvätt. Sedan åkte vi till Latitude där tjejerna bowlade 17-18. Därefter åkte vi hem och jag vek tvätt. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0