Glad påsk

I måndags efter jobbet gick jag och Susanne till Bishop för quiz. Vi cyklade hem kl 20. Barnen hade påsklov och klarade sig själva hemma. De gick till träning kl 17 och Dennis hämtade dem efteråt. 

I tisdags efter jobbet cyklade jag förbi kansliet och lämnade tillbaka ett par fotbollsbyxor som var för stora för Nelly. Jag gick till ica och hämtade även ut paket hos ombudet. Barnen kom från Dennis 17.30. Jag lagade middag och skjutsade Hanna till Lindbacken för träning med pojkar -11 kl 18.30. Åkte hem och skjutsade Nelly till Johannesbäck kl 19. Hämtade Hanna 19.45 och hämtade Nelly 20.30. 

I onsdags efter jobbet handlade jag lite på Hemköp innan jag cyklade hem. Barnen hade hämtats av Dennis på eftermiddagen. Jag åkte till dem i skölsta på kvällen för att lämna skidkläder. 

I torsdags efter jobbet kom Susanne och Johanna. Vi åt räkor med tilltugg och drack vin. Johanna åkte hem vid 22.15 och Susanne vid 23.30. 

I fredags åkte jag till Avesta. Barnen hade kommit dit redan på torsdagen slalomdag. Marcus med familj kom och vi åt god påsklunch. Vi gick till Karlbergsparken för lek. Därefter fikade vi äppelpaj. Till middag blev det tacos. 

I lördags åkte vi till Hedemora då barnen ville klippa sig och färga håret. Nelly stannade kvar för att sova hos klara. Jag och Hanna åkte tillbaka till Avesta och åt grillat kött till lunch. Vi hann träffa Ann-Marie och Mats samt Marcus, othilia, nikki och hollie innan de åkte hem. 

Igår hämtade jag Nelly i Hedemora. Efter lunch åkte vi tillbaka hemåt, kom till Uppsala kl 16. Svea kom över och lekte en stund. 

(null)

(null)

(null)

(null)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0