Däckbyte

I måndags var det röd dag, men jag och Hanna klev upp 7.45. Hon gick till IP för fotbollsträning kl 8.45-10. På förmiddagen blev hon upphämtad av Svea för att äta lunch där och följa med dem och spela padel. Efter lunch åkte jag till ica och storhandlade. Nelly hjälpte mig bära in allt när jag kom tillbaka. Sedan åkte jag till olika mobilverkstäder för att se om de kunde laga Hannas mobil som hon kraschat. Jag lämnade in den på alina så att de kunde laga framsidan för 1000 kr. Baksidan kostar nästan 2000 kr att laga så den får fortsätta vara sprucken. Jag hann bara vara hemma en halvtimme innan jag fick sms om att den var klar. Åkte dit och hämtade den. Jag gick sedan till Årsta centrum för att möta upp Hanna och köpa sushi. 

I tisdags var barnen och Svea hemma när jag kom hem. Efter middagen cyklade Nelly till innebandy på Johannesbäck kl 19. Jag cyklade dit och mötte upp henne 20.30. 

I onsdags jobbade jag bara. 

I torsdags var barnen och Klara hemma när jag kom hem. Efter middagen gick Hanna och klara till Årstaskolan för inomhusfotboll kl 19. Jag skjutsade Nelly till innebandy i Lindbacken samma tid. Nelly fick skjuts hem av kompis. Jag promenerade till skolan och mötte upp Hanna 20.30. 

I fredags följde Hanna med Isabell och Svea hem till Svea efter skolan. Nelly gick till ica och köpte fredagsmys och var hemma när jag kom hem från jobbet. Jag lagade tacogratäng och Hanna kom hem vid 18.30.  

Igår gick Hanna hem till Svea på förmiddagen. De lekte även utomhus med Simon, Charlie och klara. Hon kom hem för att äta lunch och gick sedan ut för att spela fotboll med kompisarna. Nelly och jag slappade hemma. Hanna kom hem och åt middag på kvällen. Vi åkte sedan till kandyz och köpte godis. Svea kom hit en stund på kvällen. 

Idag gick Hanna till Svea på förmiddagen, även malva var där. Jag åkte till bildemo 11.30 för att byta till sommardäck. Efter lunch skjutsade jag Nelly till Johannesbäck för extra fotbollsträning kl 14. Sedan fixade jag med disk och tvätt. Hanna och hennes kompisar var inne hos oss en stund. Jag hämtade Nelly kl 16. Hanna fick skjuts av Elsa till crossfit kl 17. Jag hämtade dem kl 18 och skjutsade Elsa till skölsta. Vi lämnade väskor hos Dennis och köpte sedan med Subway hem.  

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0