Lägenhetsförsäljning

I måndags cyklade jag till banken på lunchrasten för att skriva under ett handpenningslån. Då ringer mäklaren och frågar om hon kan förhandsvisa lägenhet för en tjej om två timmar. Och jag som inte har plockat undan, disk, tvätt och barnens saker eller bäddat sängen... Så jag cyklade snabbt hem och plockade undan grejerna. Fortsatte sedan att jobba hemifrån efter visningen. 

I tisdags handlade jag på ica efter jobbet, bl a lite nya snittblommor utifall det skulle bli flera visningar. Barnen hade skolavslutning denna dag, men utan föräldrar. 

I onsdags jobbade jag bara, och städade lite till när jag kom hem. Hanna hade varit på fotbollsskolan som startade denna dag. 

I torsdags visades lägenheten för en kille medan jag var på jobbet. På kvällen hade jag tvättstugan. 

I fredags efter jobbet handlade jag på ica. Vid 18.30 cyklade jag och Susanne hem till Linda som bor i Gränby. Vi drack bubbel på hennes takterrass. Cyklade hem igen vid 21.30. 

Igår cyklade jag till McDonalds vid kl 12 och mötte upp Nelly som kom på elsparkcykel. Vi köpte med oss lunch hem. Sedan åkte vi till Ikea och Mio för att kika på garderober och möbler. Köpte med lördagsgodis från Coop. Hon sov kvar hos mig. 

Idag skulle det ha varit en visning till av min lägenhet. Men vi ställde in den då killen från i torsdags hade bestämt sig för att köpa. Så vid 12 cyklade jag till mäklaren för skriva under avtalet. Nu kvarstår att han ska bli godkänd som medlem av styrelsen och betala in handpenning. När jag kom hem skulle Nelly iväg på match och jag åt då lunch. Därefter cyklade jag till IP och kollade på matchen på avstånd bakom staketet. När vi kom hem duschade hon och åkte sedan elsparkcykel till Dennis. Jag köpte cyklade till Natsu Sushi och köpte middag. 

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0