Lägenhetsköp

I måndags efter jobbet åkte jag till ica för storhandling. Sedan dammsög jag och stylade lägenheten. 

I tisdags jobbade jag hemifrån. Kl 9.30 kom mäklaren med en fotograf för att ta bilder på lägenheten. Jag fortsatte sedan arbeta. Barnen kom hem från skolan på eftermiddagen. De kände knappt igen sig för att det var så rent och fint...

I onsdags var Nelly hemma när jag kom hem. Hanna hade följt med Svea hem. Hanna kom hem och bytte om till fotbollskläder. Hon åkte till träningen på sin nya elsparkcykel som hon fått av Dennis. Jag och Nelly åt middag och sedan cyklade Nelly till sin träning. Jag cyklade till Johannesbäck vid 19.30 och mötte upp Hanna efter träningen. Nelly kom hem 20.15. 

I torsdags förmiddag var jag till mäklaren och skrev på kontrakt för en lägenhet på granngatan efter att ha lagt högsta budet. Men fira får vi göra senare när min blir såld, förhoppningsvis... När jag kom hem från jobbet var Nelly och Esther hemma. Hanna hade följt med Svea hem. Hanna kom hem till middagen och bytte sedan kläder. Hon fick åka med Sveas pappa till och från träningen. 

I fredags följde Hanna med Svea hem igen. När jag kom hem så skjutsade jag Nelly till stationen, hon tog tåget till kusin Klara i Hedemora. När jag kom hem tog jag cykel till ica och mötte där upp Hanna, vi handlade fredagsmys. 

Igår skjutsade jag Hanna till klaras kalas i skölsta kl 10.30. Jag åkte hem och plockade undan saker och försökte få lite ordning igen. Jag hämtade Hanna kl 13. Hon lekte sedan med grannpojken Simon som också har en elsparkcykel. 

Idag blev Hanna upphämtad av Malvas mamma 10.30 för lek i Lindbacken. Jag åkte till Bauhaus för att köpa mögeltvätt till markisen och lim. Jag åkte till stationen 13.30 för att hämta upp Nelly som kom med tåget. Vi köpte med lite lunch från McDonalds. Efter lunchen cyklade vi till ica för att köpa matsäck till morgondagens skolutflykt. På eftermiddagen kom Hanna, Svea och malva hem till oss en stund. På kvällen körde vi hem elsparkcykel och fotbollsväskorna till Dennis. 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0