Julshopping

I måndags efter jobbet tog jag buss till sjukhuset och lämnade blod. Var hemma ca 19.30. 

I tisdags hämtade jag barnen hos Dennis nya lägenhet vid kl 17. Hanna hade inte mått bra och varit hemma från skolan med Emma och Mira. De hade hämtat Nelly tidigare från fritids. 

I onsdags hämtade jag barnen efter jobbet. 

I torsdags kom jag hem från jobbet vid 18.30 och åkte då ut på två timmars julklappsshopping. 

I fredags efter jobbet var jag på jobbets julfest. Vi åt julbord på Elite hotell Academia. Åkte buss hem vid kl 1.15.  

Igår sov jag till 10.30. Kl 13 åkte jag buss in till stan och mötte upp Nina. Vi åt lunch på belgiska Bierhuis; moules frites och bubbel. Vi gick i affärer och jag köpte en julklapp och ett läppstift. Kl 18 gick vi till frenchi och åt deras avsmakningsmeny med 9 rätter. Sedan gick vi på bio och såg Solsidan. Därefter drack vi en drink på Stationen. Nina gick till hotellet och jag åkte buss hem vid kl 0.15. 

Idag sov jag till 8.50. Jag tog bil till stan och åt hotellfrukost med Nina. Vi gick i affärer och åt lunch på Thai Village. Nina åkte tåg hem 16.25, jag åkte senare till ica i Årsta och handlade och lämnade in paket hos postombudet. På kvällen har jag slagit in julklappar. 

  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0