Innebandy

I måndags jobbade jag på kontoret i Stockholm. 

I tisdags jobbade jag i Uppsala. 

I onsdags var Hanna hemma när jag kom hem. Efter middagen åkte jag till Bälinge för styrelsemöte. Kom hem kl 21. Nelly kom hem från träning vid kl 22 på moppen. 

I torsdags var Hanna på innebandyträning i Johannesbäck. Hon kom hem lagom till middagen strax efter 18. Jag skjutsade nelly, Hedvig och Astrid till lindbacken för träning 19.30. Hon fick skjuts hem. 

I fredags stannade jag kvar på kontoret efter jobbet för AW. Vi åt pizza, drack bubbel och spelade tv-spel. Jag tog buss hem vid 22. Barnen hade köpt pizza och ätit chips. 

Igår skjutsade jag Nelly till Ifu för samling 12.45. Åkte hem och åt lunch. Jag och Hanna åkte till Ifu och såg två av perioderna på Nellys match med damjuniorerna (blev förlust), sedan åkte vi vidare till Storvreta för hennes match. Nelly och Dennis kom också till Storvreta och kollade på Hannas match, blev förlust (mot äldre spelare). Vi åkte till eko och köpte godis innan vi åkte hem. 

Idag skjutsade jag Nelly till samling i lindbacken kl 9.30. Åkte till rusta medan de värmde upp. Blev vinst i Stockholms-serien, ett mål av Nelly. Vi åkte hem till Hanna och åt lunch. Hanna gick till IP och tittade på parkcupen. Jag fixade med tvätt och disk. Bakade en äppelpaj av äpplen från Nordanö. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0