Bio och cykelhjul

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags var Hanna på fotbollsträning på IP 16.30-18. Jag skjutsade nelly, Fanny och Astrid till mlt där deras lag skulle hjälpa till att packa lådor för att få in pengar till laget. Hon fick skjuts hem av kompis kl 21. 

I onsdags jobbade jag bara. 

I torsdags efter jobbet lämnade jag in cykel på verkstad då några ekrar i hjulet gått sönder. Tog bussen hem. 

I fredags hämtade jag ut cykeln på lunchrasten. Efter jobbet cyklade jag till Gränby. Därifrån åkte jag buss till skölsta för att hälsa på Helena i deras nya hus. De bjöd på tacos och bubbel. Hennes man skjutsade oss sedan till Gränby där vi gick på bio och såg Rose. Jag cyklade hem vid 20.30. 

Igår sov jag till 10. Jag tog det lugnt på förmiddagen. Vid 14.30 cyklade jag till stationen och tog tåget till Gävle. Jag gick till Church street saloon och mötte upp Petra. Där åt jag kycklingvingar och loaded potato skins, och drack frozen margarita. Därefter gick vi på bio och såg Där kräftorna sjunger. Tåget hem var inställt så jag fick åka ersättningsbuss istället vilket tog 1,5 timmar längre tid. Var hemma kl 00.45. 

Idag sov jag till 9.30. Åkte till Eko på ärende, åkte sedan till Ica och storhandlade. Körde tvättmaskin. Vid 17 åkte jag till Ifu och tittade på Hannas match, blev oavgjort. Vi stannade kvar och tittade på hennes andra lags match. Sedan hämtade vi upp Nelly i skölsta på vägen hem. 

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0