Däckbyte, höstlov och Scorpions cup

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags var Hanna på Gröna Lund med kompisar och Dennis. Hon sov kvar hos Dennis. Nelly var hemma när jag kom hem från jobbet. Hon fick skjuts av kompis till och från träning i lindbacken 20-21.30. Hon hade dock stukat foten i helgen och var åskådare på träningen. 

I onsdags var barnen hemma när jag kom hem. Jag kom hem lite tidigare än vanligt då jag hade tid för däckbyte 16.15, så jag åkte iväg till Bildemo. Hanna cyklade till innebandyträning i Johannesbäck 16.30. Efter middagen åkte jag till Bälinge för möte med vägföreningen. Kom hem kl 21. 

I torsdags efter jobbet kom mamma hit. Hanna var hemma med Bodil. Nelly var hos Esther och åkte med dem till träning i Bolandsskolan. Jag skjutsade Hanna och Bodil till träning i Lindbacken 19.30. Jag hämtade dem 20.45 och skjutsade hem Bodil. Nelly åkte med Dennis hem och sov där. 

I fredags klev vi upp kl 8. Jag cyklade till Ica och köpte baguetter. Kl 9.15 åkte vi och hämtade upp Selma innan vi åkte till Kallhäll. Dennis och Nelly åkte till Herresta. Jag släppte av tjejerna vid sporthallen och åkte till Nellys match som började 10.40. Jag hann se första perioden innan jag åkte tillbaka till Hannas match 11.20. Nellys match blev oavgjord, Hannas lag vann. Båda spelar i grupp med både jämngamla och äldre spelare. Vi åt baguetter och pastasallad. Jag gick till Coop och köpte lite mellis och godis. Hannas nästa match började 15.20 och det blev vinst. Nellys hann jag inte se, den blev oavgjord. Hannas sista match började 17.40 och blev vinst. Vi skjutsade hem Meja och Selma och köpte med sushi hem. Nelly hade en kvällsmatch som blev oavgjord. 

Igår klev vi upp 6.15. Vi var framme kl 8 i Viksjö. Hannas sista gruppspelsmatch blev förlust. Vi åkte vidare till Herresta där Nellys lagspelade b-kvartsfinal, de vann den. Hannas lag fick spela a-semifinal, men förlorade tyvärr. Nellys lag åkte ut i b-semifinalen. Jag och mamma åkte hemåt. Hanna stannade kvar för att se sitt andralag spela b-final. Hon fick skjuts hem av Svea. Nelly stannade kvar på hotell med Dennis, hon skulle spela några matcher med sitt andralag också. 

Idag sov jag till kl 9. Mamma åkte hemåt vid 10.  Nelly kom hem 12.30, de hade blivit utslagna i b-semifinalen. Jag skjutsade Hanna och Svea hem till Meja i Svartbäcken. Åt lunch med Nelly när jag kom hem. Har ägnat dagen åt att byta sängkläder och köra tvättmaskiner. Hanna kom hem 20.30. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0