Pyjamasparty och matcher

I måndags hämtade jag Nelly på fritids. Hanna hade följt med Svea hem. Jag och Nelly åkte till Ifu arena för första innebandyträningen. Den började kl 17, men vi hann inte dit förrän kl 17.15. Sedan handlade vi på Willys och därefter hämtade vi Hanna i skölsta. 


I tisdags hämtade jag Hanna på fritids. Nelly hade följt med Fröya hem. Hanna lekte med grannen/klasskompisen Simon. Nelly kom hem kl 18 och vi skjutsade henne till dansträning kl 19.15. Hämtade henne en timme senare. 

I onsdags handlade jag på ica efter jobbet. 

I torsdags hämtade jag barnen på fritids. Vi gick direkt till Hannas fotbollsträning kl 17. Medan hon tränade gick Nelly till ica och köpte plocksallad. Kl 18 började Nellys träning, då gick jag och Hanna till ica och köpte sallad. 

I fredags följde mira och Nova med oss hem. Kl 18 kom även Esther och Tuva på Nellys pyjamasparty. Vi åt tacos, tjejerna spelade spel, Hanna lekte med Simon. Tjejerna kollade på film och åt snacks och godis. Sedan gjorde de slajm. Tre av dem skulle sova i bäddsoffan och två i dubbelsängen, medan jag tog Nellys säng. Kl 23 släckte jag alla lampor och tog bort mobilerna, då blev det äntligen tyst. 

Igår kl 6.45 hörde jag att tjejerna var vakna. Även Hanna väcktes av dem kl 7. Jag låg kvar i sängen till kl 9, och gjorde då frukost. Kl 11 blev kompisarna hämtade. Vi åkte till Willys och köpte lördagsgodis. Vi slappade på eftermiddagen. Maja och thea kom och lekte en stund. 

Idag ringde klockan 7.45. Samling för Nellys matcher kl 9.15. Hon spelade tre matcher, varav två inomhus. Vinst i de två första matcherna. Vi kom hem vid kl 14. När Nelly duschat skjutsade vi henne till milly som bor inne i stan. På vägen hem hämtade vi upp Svea. Jag bytte sängkläder, medan Hanna och Svea lekte en stund innan vi åkte till deras fotbollsträning. De spelade där match mot killar som är ett år yngre och tjejerna vann. Efter middagen hämtades Svea och vi åkte till stan och hämtade Nelly. 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0