Milano

I måndags var nelly hemma när jag kom hem. Hanna var på träning på IP. Jag skjutsade och hämtade Nelly som tränade på Ifu 20.30-22. Handlade på Ica däremellan. 

I tisdags var Hanna på innebandy i Jälla. Jag hämtade henne, Svea, Ella och klara kl 19. 

I onsdags var Hanna på fotboll på IP kl 17-19. Nelly var på Ifu på gymträning 17.30-18.30 och sedan innebandy 19.30-20.30. 

I torsdags var Hanna på träning med regional på Johannesbäck 16.30-18. Jag skjutsade Nelly till lindbacken kl 19.30. Sedan åkte jag till Bälinge och delade ut post med vägföreningen. Hämtade Nelly kl 21. 

I fredags var vi bara hemma efter jobbet. 

I lördags klev jag upp kl 8. Skjutsade Nelly till Ifu på domarutbildning. Tankade på vägen hem. Väckte Hanna och åt lunch 11.30. Vid 12 åkte vi till Västerås för match med regional. Medan de värmde upp åkte jag till Erikslund och shoppade lite. Det blev vinst i matchen. Vi kom hem kl 18 och åt tacos med Nelly. Vid 19 cyklade jag till stadsparken och mötte upp Åsa och Maria. Vi satt utanför parksnäckan och lyssnade på e-type. Cyklade hem 20.40. 

Igår klev jag upp kl 7. Gjorde smörgåsar till matsäck. 7.40 kom mamma och moster och hämtade mig. Vi åkte till Arlanda och tog flyg kl 11 till ett regnigt Milano. Vi tog tunnelbanan till city och tittade på katedralen. Sedan åt vi pizza och pasta innan vi tog tunnelbanan till tågstationen. Tåget till Levanto tog tre timmar. Vi blev upphämtade av lägenhetsägaren som skjutsade oss till vår hyrda lägenhet. 

(null)
(null)
(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0