Nelly 15 år

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags var barnen hemma när jag kom hem. Efter middagen skjutsade jag Nelly, Sara, Astrid och hedvig till träning i lindbacken kl 20. Hon fick skjuts hem av kompis. 

I onsdags blev fotbollsträningen inställd pga snöoväder. Men Hanna gick till klubbhuset på IP vid 18.30 för att laget hade teoriutbildning. Nelly fick skjuts till lindbacken av Dennis. Jag fick borsta fram bilen under all snö och åkte till Bälinge för möte med vägföreningen kl 19. Efteråt hämtade jag Nelly i lindbacken kl 21. 

I torsdags efter middagen fick Hanna skjuts till och från lindbacken av Svea. Jag borstade fram bilen från snötäcket ännu en gång och skjutsade nelly, Sara, Hedvig och Fanny till bolandskolan 19.30. När jag kom hem så färgade jag mitt hår. Barnen kom hem strax efter 21. 

I fredags åkte jag hem lite tidigare från jobbet. Hanna hade besök av Maja. Jag och Nelly åt middag och åkte sedan till Ifu för samling 18.15. Medan hon värmde upp åkte jag till dollarstore och Gränby. Sedan tillbaka till Ifu. Matchen var med 06-or och blev förlust. Maja hade åkt hem under tiden, Hanna hade ätit mat och sedan fått besök av Svea och Emma när vi kom hem. De gick hem vid 22. 

Igår klev jag och Hanna upp kl 8. Vi åkte till Enköping för match, det blev vinst. När vi kom hem hade Nelly vaknat. Efter lunch tog jag en promenad till Ica och handlade. Därefter kollade jag skidskytte på TV. Sedan skjutsade vi Hanna till Astrid i Bergsbrunna där hon skulle sova kvar, även malva och Maja var där. Jag och Nelly gick in på eko och köpte godis. Hemma körde jag tvättmaskiner och lagade tacos. Vi åt nutellapizza och kollade på mellofinal. 

Idag klev jag upp kl 8 och sjöng för Nelly med frukost och paket på sängen. Vi åkte sedan till Ifu för två matcher. Blev vinst i båda. Hemna åt vi lunch och nutellapizza. Jag hämtade Hanna 15.30 och vi åkte till eko en sväng.  På kvällen åkte vi till Gränby och åt middagsbuffé på Pong. Åkte sedan förbi Dennis med innebandygrejer på vägen hem.  

(null)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0