Läsning

I måndags, tisdags och onsdags jobbade jag bara. 

I torsdags var barnen hemma när jag kom hem. Efter middagen skjutsade jag Hanna och Svea till innebandy i lindbacken. Åkte hem och hämtade Nelly, Sara och Fanny, skjutsade dem till bolandsskolan. Åkte hem och läste lite i en bok. Hämtade Hanna och Svea i lindbacken kl 21. Nelly fick skjuts av kompis och kom hem strax efter oss. 

I fredags hade jag inte busskort längre, det var plusgrader och jag cyklade till jobbet. På hemvägen cyklade jag förbi Ica. 

Igår åkte jag till Ifu vid 10 och tittade på Nellys match. Därefter slappade jag hela dagen. Låg i soffan och läste en bok. Kollade lite på skidor, friidrott och mello. 

Idag har jag också tagit det lugnt på förmiddagen. Kollade på Vasalopp, skidskytte och längdskidor. På eftermiddagen jobbade jag lite med vägföreningen. Sedan åkte jag till Ica och storhandlade. Har därefter bytt sängkläder och tvättat kläder. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0