London del 3

Igår efter frukost packade vi ihop och checkade ut. Tog tunnelbanan till Oxford street för ett sista besök på Primark. Sedan åkte vi tunnelbana till Liverpool street. Där åt vi burritos till lunch. Vi promenerade en stund runt stationen innan vi tog tåg till Stansted Airport, tog 50 min. Var lång kö i säkerhetskontrollen, men gick ändå hyfsat fort. Strosade i butikerna och åt på Burger king. Planet skulle ha lyft kl 17, men blev en halvtimme försenat. Vi landade 20.45 svensk tid. Gick bort till terminal 4 och blev snabbt upphämtade av minibussen för att åka till parkeringen. Vi var tillbaka i Uppsala 21.50. 

Idag klev jag och Hanna upp 7.40. Hon gick till IP 8.20 för samling. Jag gick dit en timme senare. Det blev vinst. Därefter har vi tagit det lugnt och tvättat kläder. Jag hjälpte Hanna rensa i hennes garderob. På kvällen gick hanna ut och träffade kompisar. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0