London del 2

I torsdags efter frukost promenerade vi en kilometer till Oxford street. På den gatan spenderade vi dagen med shopping. Eller rättare sagt jag stod mest och väntade medan barnen provade kläder och stod i kassakö. Vi var på Bl a Primark, Bershka, Zara, Stradivarius och Marks & Spencer. Sedan en annan Primark längst bort på gatan. Till lunch åt vi baguetter på Pret A Manger och ett mellis på McDonalds. När vi promenerade tillbaka längs en parallellgata så åt vi middag på italienska Zizzi. Vi delade på en Margerita och Tryffelsalamipizza. När vi kommit tillbaka där vi startade så ville barnen gå in på Primark igen innan vi gick tillbaka till hotellet kl 22. 

I fredags tog vi tunnelbana till Camden Town och promenerade på Camden Market. Blev lite mer shopping för tjejerna. Vi delade på en portion nudlar med kyckling. Sedan tog vi tunnelbana till Notting Hill och promenerade på Portobello Road Market. Därefter delade vi på två baguetter på Pret A Manger. Vi tog tunnelbana till Oxford Street där Hanna skulle lämna tillbaka ett par byxor. Sedan promenerade vi till M&M-butiken för att köpa mer choklad. Vi åkte upp nio våningar till LSQ Rooftop bar och köpte oss varsin alkoholfri drink. Därefter tog vi tunnelbana till vårt område. Vi köpte nudlar med kyckling och räkor från Wok to Walk samt chicky bits från KFC och satte oss i en liten park och åt middag. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0