Konferens

Nu ligger jag efter, här kommer en del av förra veckan:

På måndagen efter jobbet så packade jag, både inför konferens och semester. Gick och la mig tidigt.  

På tisdagen klev jag upp kl 5. En halvtimme senare blev jag upphämtad av taxi med Kristina och Ouraka. På Arlanda mötte vi upp Johanna, Linn och Camilla. Kl 8 flög vi till Malmö och blev upphämtade av kollegor som redan var där. Vi åkte till våra bostäder i Oxie där vi tillsammans skulle rulla ut gräs på 4000 kvm gård. Tog lunchpaus för pizza och fortsatte fram till 16. Då åkte vi till Falsterbo till en kursgård där vi skulle övernatta. Vi grillade hamburgare till middag och några fler kollegor anslöt. 

På onsdagen åt vi frukostbuffé kl 8. Sedan åkte vi tillbaka till Oxie för att fortsätta lägga gräs. Vi åt falafelrulle till lunch och en italiensk kaffevagn kom. Fler kollegor från hela Sverige anslöt och hjälpte till. Vid kl 17 var vi äntligen klara. Vi åkte tillbaka till kursgården och bytte om. Därefter blev det fördrink och trerätters middag. Skaldjurssoppa, hjort och päronpannacotta. Vi var 35 personer. Festen fortsatte med drinkar och shots. Jag gick och la mig kl 23, andra höll sig uppe längre. 

På torsdagen åt vi frukostbuffé kl 8. Hade träningsvärk i varenda kroppsdel!! Sedan startade konferensen kl 9 och höll på hela dagen. Den avslutades med femkamp. Därefter bytte vi om och åt tvårätters middag. Kummel och äppelkaka. Jag gick och la mig kl 23. 

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0