Valborg

I måndags efter jobbet mötte jag upp Susanne på stationen och vi åt sushi. Därefter gick vi till bishop arms för quiz. Cyklade hem 21.30. 

I tisdags jobbade jag bara. 

I onsdags var Nelly hemma när jag kom hem. Hanna var på fotbollsträning och kom strax efter mig. Efter middagen åkte jag och hanna till stadium outlet och köpte skor till henne. Vi åkte til xxl och köpte strumpor. Vi åkte till Årsta centrum och hämtade ut paket till Nelly. 

I torsdags efter jobbet gick jag över till Susanne och blev bjuden på hemmagjord pizza, drack vin och åt ost. Gick hem 21.30. 

I fredags efter jobbet cyklade jag till nattklubben BJ och mötte upp Linda 19.30. Det var konceptet Soultrain denna kväll. Vi var både ute på serveringen och inne på dansgolvet. Åsa kom också dit. De stängde kl 21.30, jag och Åsa gick då vidare till Mjesto för en cider. Jag cyklade hem kl 23. 

Igår cyklade jag in till stan och mötte upp susanne och hennes dotter thea. Vi strosade runt bland massa valborgsfirare. Vi åt lunch på amazing thai. Kl 14.26 tog jag tåget till Avesta. Där möttes jag av mamma, nikki och Hollie. På eftermiddagen tog vi en promenad med Magnus, Marcus och Othilia. Vi samlade checkpoints och spelade frisbee-golf. På kvällen grillade vi kött och åt churros. Nikki och hollie sov kvar. 

Idag kom Marcus och othilia på frukost, Magnus hade åkt hemåt. Jag blev skjutsad till tåget strax efter 12. Tåget avgick en kvart försent. I Uppsala cyklade jag hemåt. Efter lunch åkte jag och storhandlade. Har sedan tvättat och slappat. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0