Kristi himmelsfärd

I måndags jobbade jag bara. Hanna var hemma från skolan med förkylning. Dennis hämtade henne på kvällen. 

I tisdags var barnen hos mig. Nelly gick ut en stund med kompisar efter middagen. Jag gick till Ica och handlade. Hanna hade varit hemma med Dennis, men mådde bättre. 

I obsdags efter jobbet kom Susanne över. Vi åt ost och chark och drack vin. Vid 21 åkte vi buss in till stan. Vi var på stationens uteservering och gick sedan till Harrys. Jag tog buss hem 23.30. 

I torsdags spelade jag padel med Helena kl 11-12. Jag var till IP och tittade på Hannas fotbollsmatch 14.30-16. När jag kom hem la jag ut vita stenar den smala delen av min rabatt. Jag åkte till Ica Maxi och köpte olika blommor som jag planterade i krukor och ställde ut på stenarna. 

I fredags cyklade jag hem efter jobbet. Åt middag och fixade mig. Bytte om till vita kläder. Cyklade tillbaka till stan och mötte upp Åsa 20.30. Vi gick in på Soultrain där de hade nattklubb med temat white party. De stängde kl 22 och vi gick vidare till stationens uteservering. Jag cyklade hem strax före kl 24. 

Igår åkte jag till Rusta en sväng. Sedan tog jag buss in till stan och mötte upp Nina kl 13. Vi gick i butiker. Vi åt lunch på Hambergs Fisk, jag tog rödtunga med rödbetor, kapris och brynt smör. Därefter fortsatte vi shoppingturen. När affärerna stängde gick vi till Klang för lite "mellis". Vi åt friterad getost och pommes med parmesan. Sedan gick vi till bion och såg Top Gun. 

Efter filmen gick vi till Klostergatan 5 och åt middag. Jag åt "fattiga riddare" med ostkräm, tryffel och balsamico, Confiterad potatis med fårost och brynt smör, Fjällröding med blomkålskräm, forellrom och macadamianötter samt Bakad rabarber med getfärskost och älgörtssirap. Jag tog buss hem 23.30 i regnet. 

Imorse gick jag upp 9. Jag tog bil in till stan och åt hotellfrukost med Nina. Sedan åkte vi bil till Gränby och strosade i butiker. Vi åkte hem med bilen till mig och tog buss in till stan. Där åt vi napolitanska pizzor på Guntherska hovkonditoriet. Sedan gick vi till hotellet och hämtade Ninas väska. Vi satt ute en stund i solen innan vi gick till stationen. Nina åkte mot Avesta 18.25 och jag tog buss hem.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
  (null)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0