Säng och Åland

I måndags gick Hanna iväg till fotbollsskola strax efter att jag cyklat till jobbet. Efter jobbet gick jag till Bishop Arms och mötte upp Susanne, Macke och Tobbe för quiz. Cyklade hem 21.30. 

I tisdags och onsdags jobbade jag bara. I tisdags fick nelly hjälp av Dennis att hämta upp sängen som hon valt från Ikea. Så den stod i hennes rum när jag kom hem. Den gamla sängen fick Dennis ta med till stugan. 

I torsdags var nelly, Hanna och Meja hemma när jag kom hem från jobbet. Hanna och Meja hade gjort torkade rabarberremmar. Efter middagen gick Hanna och meja iväg till fotbollsträning precis innan det började regna… Susanne och Thea kom över och fick välja en ut en del kläder som tjejerna rensat ut. 

i fredags väckte jag hanna innan jag åkte till jobbet så att hon skulle komma upp till fotbollsskolan. Efter jobbet tog jag det bara lugnt. 

Igår cyklade jag till Ica på förmiddagen och köpte matsäck. Vid 12.45 cyklade jag till Gränby och mötte upp Susanne, Linda och två av Susannes kollegor. Vi klev på bussen mot Grisslehamn och därefter båt mot Åland. På vägen dit satt vi ute på däck, solen kom fram precis efter att vi lämnat hamn. På hemvägen åt vi middag i caféet, jag åt åländsk havslax med vitvinssås. Sedan shoppade vi i taxfree innan vi kom tillbaka i land 19.30. Bussen var tillbaka i Uppsala 21.30 och jag och Susanne cyklade hemåt. 

Idag åkte jag på ärenden till Jysk, ÖoB och Willys. Jag köpte två nya barstolar till köket. Jag köpte även med Citysallad hem. På eftermiddagen har jag skruvat ihop stolarna och slappat i soffan. På kvällen tog jag en promenad på 50 minuter. 

(null)

(null)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0