Tandläkaren

I måndags jobbade jag två timmar och cyklade sedan hem igen. Jag och Nelly åkte in till stan då hon hade tid hos tandläkaren. Två tänder drogs ut. På vägen hem kom värsta regnovädret  När vi kom hem hade Hanna cyklat iväg till dollar store. Hon kom hem efter att det slutat regna. Jag fortsatte att jobba hemifrån. 

I tisdags jobbade jag hemifrån på morgonen. Vid kl 9 kom Carro hit. Jag hade tandläkartid kl 10 för att laga hål. Carro tog buss in till stan på ärenden. Hanna tog buss till Gränby och mötte upp malva för shopping och lunch. Jag tog buss till jobbet efter tandläkaren. Vid kl 13 mötte jag upp Carro på stan och åt thaibuffe. När jag kom hem efter jobbet var Hanna och malva hos oss. De blev hämtade av malvas mamma och skulle sova hos dem. Jag och Nelly åkte till industristaden och hämtade upp Carro efter hennes ärenden. Vi handlade på Willys och köpte sushi. Åkte förbi Dennis och hämtade grejer. Carro sov kvar hos oss. 

I onsdags cyklade jag till jobbet. Carro åkte hemåt lite senare. Hanna tog buss hem från lindbacken. Nelly åkte med Astrid till arenahotellet och ifu för innebandyläger. Hanna åt lunch hemma och gick sen till Emma. När jag kom hem från jobbet gjorde jag middag och därefter åkte jag till Bauhaus. Jag hämtade upp Hanna i fålhagen på vägen hem. 

I torsdags jobbade jag. Vid 14 kom Hanna till jobbet med buss. Vi gick till stationen då hon skulle åka tåg till mormor. Jag fortsatte jobba några timmar till. 
 
I fredags kom jag hem från jobbet 16.40. Packade in packning i bilen och åkte till Avesta. Där åt jag tacos med mamma, bröder och deras familjer. Vi spelade kort på kvällen. 

Igår gick vi till badhuset. Men det var tyvärr stängt pga sjukdom. Då åkte vi istället till sandvikabadet. På vägen tillbaka handlade vi godis på pickaboo och dollar store. På kvällen kom Ann-Marie och Mats. Det blev grillat, sangria och tårta utomhus. 

Idag åkte jag, Ulrika, Othilia, Hanna och Ludvig på ärenden till dollar store, rusta och ÖoB medan de yngre barnen gick till lekpark. Sedan åkte vi A-M’s nya lägenhet. Därefter tillbaka till mamma för att äta lunch. Vid 14 åkte jag och Hanna hemåt. Vi hämtade några saker hos mig innan jag skjutsade henne till Dennis. Nelly hade kommit dit efter lägret. På kvällen har jag bara slappat. 

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0