Dalecarlia cup

I måndags åkte Hanna iväg med Svea till Lännabadet kl 12. Jag och Nelly åkte till Lafsen och badade. Där var även Susanne, Maja och Thea. Vid 14.20 åkte vi till Länna och hämtade upp Hanna. Sedan åkte vi till Svartbäcken för Hanna hade tid för covidvaccin 15.30. Vi åkte vidare till Dennis och hämtade upp lite grejer som barnen behövde. Sedan åkte vi förbi Lager 157 och kollade på kjolar. Vi åkte därefter hem och åt middag. Efter maten åkte vi och hämtade upp Norah. Vi släppte av Nelly på samma plats då hon skulle åka med Ellen till fysträning. Vi åkte in till stan och jag släppte av tjejerna nära Studenternas där de skulle kolla på allsvensk fotboll med laget. Jag hämtade upp dem igen efteråt vid 21. Vi släppte av Norah och plockade upp Nelly innan vi åkte hem. 

I tisdags packade vi matsäck och badkläder. Vi tankade bilen och åkte sedan och hämtade upp Ellen och Norah 9.30. Vi åkte nästan en timme till Trollsjön i Tierp. En bergstäkt med djupt och klart vatten. Vi badade, åt pastasallad och fikade. Åkte hemåt vid 14.30. Efter middagen åkte jag och Hanna till Gränby där hon gjorde några ärenden. Nelly cyklade hem till Idde en stund och kom hem kl 21. 

I onsdags packade vi på förmiddagen. Efter lunch åkte vi till Avesta och släppte av Nelly hos mamma. Jag skjutsade Hanna till Borlänge för samling på skolan där de skulle sova. Åkte sedan tillbaka till Avesta. 

I torsdags åkte jag, Nelly och mamma till Hedemora och hämtade upp Klara kl 8. Vi åkte vidare till Borlänge och tittade på match som de vann. Vi tittade även på andra lagets match. Vi blev upphämtade av Marcus och åkte till Kupolen. Vi åt lunch på Matpalatset innan Marcus åkte hemåt. Vid kl 14 gick vi till busstationen med Klara. När hon åkt iväg så promenerade till sportfältet och såg match som blev oavgjord. Åkte tillbaka till Avesta. 

I fredags kom Nikki och Hollie. Kl 11 åkte vi till pickaboo och köpte godis. Sedan åkte vi till Borlänge. Marcus kom och såg första matchen, det regnade rätt mycket. Det blev vinst. Vi åt sedan lunch på McDonalds och handlade fika på Coop. Vi åkte till Ornäs och mötte upp Othilia vid hennes stuga. Vi fikade och badade innan vi åkte till Borlänge och såg match som de förlorade. Vi åkte därefter till Avesta och åt räkor på altanen.

Igår åkte vi mot Borlänge vid 8.15. Vi stannade till i Hedemora och lämnade kläder till Ida och Ponyo. Vi såg första matchen i regn, det blev vinst. Vi åkte sedan till kupolen och åt lätt lunch på Espresso house. Vi shoppade i butikerna, åkte även förbi Myrorna och Ikea. När vi kom tillbaka till sportfältet åt vi langos. Därefter såg vi match som de vann. Marcus, Othilia och barnen kom också och tittade. Vi åkte sedan till Avesta. Vid 19 fick jag skjuts till Bernt’s och mötte upp Nina och Anna. Vi åt hamburgare. Mamma hämtade upp mig igen 22.15. 

Idag åkte vi 8.30. Vi släppte av Nelly i Hedemora hos hennes farmor. Åkte vidare till skolan där Hanna sovit och hämtade upp henne och packningen. Vi åkte till sportfältet och köpte pommes. Sista matchen blev en vinst. Vi åkte och hämtade Nelly och stannade till i Avesta. Vi åt en sen lunch och packade ihop allt. Åkte mot Uppsala, men stannade och tankade i Heby. Hemma har vi packat upp, bytt sängkläder och tvättat. Nelly har städat och plockat. Jag cyklade till Ica och handlade. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0