Julstök

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags var nelly hemma när jag kom hem från jobbet. Hanna var på Gränby och kom hem strax efter mig. Efter middagen skjutsade jag Nelly, sara och Fanny till mlt där laget skulle jobba genom att packa varor. Jag och Hanna bakade julgodis. Vi gjorde rocky road, knäck, saffranskaka, brigadeiro och cornflakeskakor (till Hannas klass). Nelly fick skjuts hem 21.30. 

På onsdag morgon var Hanna sjuk. Jag skjutsade nelly till skolans julavslutning och hon fick ta med kakorna till Hannas klass. Körde hem bilen och kunde nu cykla till jobbet då snön smält bort. Jag åkte hem lite tidigare från jobbet och jobbade hemifrån då Hanna hade feber och fick stanna kvar hos mig. På kvällen slog jag in alla julklappar. 

I torsdags jobbade jag hemifrån, Hanna var fortfarande sjuk. Kl 16 åkte jag till Arlanda och hämtade Ulrika och Ludvig. Vi åkte till skölsta och hämtade upp Nelly, sedan vidare till Gränby för lite shopping. Vi åt middagsbuffé på Pong och köpte med sushi hem till Hanna. Släppte av Nelly i skölsta på hemvägen. 

I fredags hämtade vi upp Nelly i skölsta 11.30 då hon skulle ta tåg med Ulrika och Ludvig. De köpte med sig subway-macka. I Sala blev de upphämtade med bil. Jag åkte hem och hämtade Hanna. Vi åkte in till närakuten för att kolla hennes hals. Fick vänta ungefär en timme. De kunde se att det inte var halsfluss, så ingen medicin blev det. Vi gick in på apoteket och köpte olika halstabletter. När vi kom hem gick jag till Ica och köpte vörtbröd och julskinka. Vi tog det lugnt resten av dagen.   

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0