Skolstart

I måndags jobbade jag igen efter semester. På kvällen kom Hanna då hon ville sova hos mig för att ha närmare till skolan första dagen. Hon och Nelly hade gjort naglar på Gränby. 

I tisdags började Hanna på palmbladsskolan. Efter jobbet var Hanna hos mig. Svea kom också. Vi grillade kött till middag. 

I onsdags och torsdags jobbade jag bara. 

I fredags kom Hanna till mig efter fotbollsträningen. Nelly och Dennis åkte iväg på innebandyläger i Hedemora. Jag och Hanna åt Sushi. Hon hängde sedan med Svea på IP. 

Igår klev vi upp 7.30. En timme senare hämtade vi upp Klara, Norah och hennes mamma och åkte till Sunnersta för fotbollscup. Det regnade… Jag och Pernilla satt kvar i bilen medan de värmde upp. Första matchen blev vinst mot Ekerö. Sedan 45 min paus. Andra matchen blev vinst mot Spånga. Därefter 45 min vila. Tredje matchen blev vinst mot Råsunda (fd AIK). Mestadels regn under hela tiden…. Sedan skjutsade vi hem Norah och Pernilla. Hem och tvätta leriga fotbollskläder. Hanna blev upphämtad av Lara och följde med dem till Mall of Scandinavia. Jag slumrade en stund i soffan. Därefter åkte jag på ärenden till Biltema och Rusta. Hanna kom hem vid kl 20. 

Idag sov vi längre. Jag färgade mitt hår. Både jag och Hanna plockade undan grejer och Hanna städade sitt rum. Efter lunch gick Hanna till IP för att kolla på match. De var tydligen en man kort så hon kom hem och bytte om till matchkläder. Jag åkte till Bälinge för att jobba med Vägföreningen i två timmar. Nelly kom hem från lägret strax efter mig. Hanna hade då åkt hem till Svea. Efter middagen åkte jag till Ica och storhandlade.  Hanna kom hem vid kl 21. 

(null)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0