Semester

I måndags åkte mamma hemåt. Vi packade upp väskorna vi haft till Luleå. Jag fixade med tvätt. Efter lunch åkte jag, Hanna, Svea och Bodil till Dollar store och Rusta. Vi köpte nya gardiner till Hanna. På eftermiddagen åkte jag till Ica och storhandlade. Hanna gick till fotbollsträning 18.30 och därifrån hem till Bodil då hon skulle sova kvar där. Jag åkte dit med hennes sovgrejer lite senare. Jag och Nelly åt sushi som hon hämtade. 

I tisdags åkte jag, Nelly, Hanna och Bodil till Svartbäcken. Jag och tjejerna skulle ta fjärde dosen TBE-vaccin. Därefter gick vi till Fyrishov och badade. Jag låg utomhus medan tjejerna mestadels var inomhus. Vi åt plättar till lunch. Vid kl 16 åkte vi hemåt och släppte av Bodil. När vi kom hem städade vi och dammsög. Nelly var hem till Idde på kvällen. Jag mötte upp henne på vägen vid 23. 

I onsdags åkte vi hemifrån kl 10. Vi hämtade upp Hedvig och Emma och åkte till Trollsjön i Tierp. Hade pastasallad med till lunch. Kom hem vid kl 15. Hanna gick till fotbollsträning kl 16-17.15. 

I torsdags åkte vi hemifrån kl 10. Vi hämtade upp Bodil och Emma och åkte till Berkingebadet. Nelly träffade en kompis från laget där. Hade pastasallad med till lunch. Kom hem kl 17. Hanna gick till fotbollsträning kl 18.30-20. 

I fredags gick jag till Ica och köpte matsäck. Jag och Hanna cyklade in till stationen 12.30. Nelly och Astrid åkte Bolt. Vi mötte upp Susanne, Macke och Tobbe. Vi åkte med buss mot Grisslehamn och åt våra baguetter på bussen. Vi tog färja till Eckerö tur och retur. Vi satt på soldäck och deltog i musikquiz på ditvägen. Vi åt mat i cafeterian på hemvägen och handlade i taxfree. Jag åt lax med stekt potatis och vitvinssås. Hanna åt schnitzel och Nelly köttbullar. Vi var tillbaka i Uppsala 21.15. Jag och Hanna cyklade hemåt, Nelly tog bussen.

Igår tog vi sovmorgon. Vi hämtade upp Lara kl 12.30 och åkte till Lännabadet. Vi åt baguetter till lunch. Åkte hem vid kl 16. Släppte av Hanna hos Lara då hon skulle sova där. Senare på kvällen åkte jag och Nelly till Lara och lämnade sovgrejer. Därefter åkte vi till Wiks slott och tog ett kvällsdopp i solnedgången. 

Idag kom en köpare och köpte sängramen som jag hade i förrådet. Kl 11 åkte jag till Danmark och tittade på Hannas fotbollsmatch i 30 graders värme, blev vinst. Vi åkte hem och åt lunch. Kl 16.15 hade hon en till match på Årsta IP med äldre tjejer, blev vinst. Efter middagen gick Hanna ut en sväng med Svea. 

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0