Innebandycup

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags när jag kom hem så gick hanna till fotbollsträning på IP kl 17.15-18.30. Jag skjutsade nelly till träning i johannesbäcksskolan 18.30. Hon fick skjuts hem av Dennis. 

I onsdags var hanna på fotbollsträning på IP kl 16-17. Nelly var hos Astrid, jag hämtade henne 20.45. 
 
I torsdags följde hanna med Isabell hem. Efter middagen fick nelly skjuts till innebandy i lindbacken av kompis. Jag åkte till skölsta och hämtade hanna vid 20. Vi stannade vid Ica och köpte cupgodis. Släppte av henne hemma och åkte sedan till lindbacken och hämtade nelly. Skjutsade även hem Astrid och Fanny. 

I fredags åkte jag hem vid kl 14. Jag vinkade av hanna som skulle åka med Svea till Västerås för innebandycup kl 15. Nelly hade redan åkt iväg till cupen med Dennis. Jag fortsatte sedan jobba ett par timmar till hemifrån. Nellys lag spelade oavgjort i sin fredagsmatch och Hannas lag vann. 

Igår klev jag upp 6.50. Jag åkte till Västerås och kom fram strax innan Hannas match började 8.45. De vann med 5-0. Vi tittade sedan på Hannas andralag som spelade match. De är så många i laget så de anmälde två lag. Tjejerna är födda 2010 men var anmälda till 2009-klassen och mötte lag som var ett år äldre. Jag skjutsade hanna och två kompisar till deras sovskola. Sedan åkte jag till McDonalds och åt lunch. Var in på ica Maxi en sväng. Kl 13.15 åkte jag till en annan hall och tittade på när barnens kusin Klara spelade match. Därefter åkte jag till Nellys match 15.30, de vann med 3-0. Kl 18.30 spelade Hannas lag och de vann med 3-0. Nellys lag vann sin match som jag inte hann se, de kom tvåa i sin grupp och gick till a-slutspel. Hannas lag vann sin grupp och gick direkt till semifinal. Jag var hemma kl 21. 

Idag klev jag upp 6.30. Jag var i Västerås kl 8 och såg klaras lag spela kvartsfinal. Kl 8.55 spelade nellys lag kvartsfinal och de vann med 1-0 mot Rönnby. Kl 10.45 spelade Hannas andralag kvartsfinal i b-slutspel och förlorade tyvärr efter straffar. Kl 12.30 spelade Hannas lag semifinal och när det var fem sekunder kvar gjorde tyvärr Falun 3-2. Men de slutade trea i cupen. Kl 13.30 spelade Nellys andralag semifinal i b-slutspel och vann. Kl 14.25 spelade nelly semifinal och förlorade tyvärr med 3-0 mot Sirius, de slutade också trea. Vi åkte till McDonalds för lite mat. Vi tittade även på nellys andralag när de förlorade b-finalen. Vi kom hem strax efter 19. 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0