Tjejfest

I måndags och tisdags jobbade jag bara. 

I onsdags efter jobbet kom Hanna och hennes kusin Klara förbi. Hanna åt middag och gick sedan till träning. Klara gick till IP för att möta upp Nelly. Jag åkte till city gross för handling inför fest. Hanna kom hem från träningen vid kl 20 och sov kvar hos mig då hon skulle till fotbollsskola morgonen efter. 

I torsdags efter jobbet så städade jag och dammsög. 

I fredags jobbade jag hemifrån på eftermiddagen. Johanna och Susanne kom hem till mig kl 15 för att se Sveriges EM-match, äta tilltugg och dricka sangria. Efter matchen gick vi till Susanne som grillade bratwurst och majskolvar. Även Linda och Åsa kom. Vi satt ute på altan till kl 23.20 i värmen. 

Igår slappade jag framför serier. Var väldigt trött och slumrade en stund på soffan. Det var väldigt varmt ute. Jag åkte och tankade bilen och köpte mat. På kvällen tog jag en promenad på 5 km. 

Idag var det också varmt. Jag har sorterat en massa papper som legat i högar här och var. Jag försökte göra mer plats i förrådet så att jag fick plats med gamla vinterdäcken som jag ska sälja. Åkte till kvantum för att köpa nötfärs. På kvällen tog jag en promenad på 4,5 km. Nelly kom vid kl 21 och ville sova hos mig. Även Hanna kom 21.30 för att sova kvar då hon har padelskola imorgon bitti. 

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0