Ny bil

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags när jag kom hem från jobbet satt Hanna på altan och väntade. Hon hade lånat ut sin nyckel till Nelly som nu var på stan med kompisar. Jag och Hanna åkte till Storvreta för att titta på en bil hos en bilhandlare. Jag valde att köpa den, men först ville jag ha motorvärmare installerad. Vi åkte hem och lagade middag, Nelly hade då kommit hem. 

I onsdags kl 10 mötte jag upp Nelly som tagit buss in till stan. Vi gick till tandspecialist för första besöket. De tog bilder och avgjutning av hennes tänder. Hon åkte sedan tillbaka till skolan och jag gick till jobb. När jag kom hem så var Nelly redan på träning på Johannesbäck. Efter middagen gick Hanna till träning i Årstaparken. 
 
I torsdags efter jobbet var vi bjudna på middag hos Susanne och hennes barn. De grillade hamburgare åt oss. Efter maten åkte Hanna med Svea till träning i Lindbacken. Jag och Nelly stannade kvar till kl 20. 

I fredags efter jobbet stannade jag till på stationen med Susanne och Linda för ett glas bubbel. Jag kom hem vid kl 18. Hanna var med Svea och maxima och hade ätit middag på McDonalds. De hade även varit på kandyz och köpt godis. De gick hem till Svea för att sova där. Nelly var på fotbollsträning på IP och kom hem efter kl 18. Vi åt hembakad pizza och hon duschade därefter cyklade hon till kandyz och mötte upp kompisar. Hon åkte vidare till Astrid och kom hem kl 22. Medan hon var borta tog jag en promenad till Ica. 

Igår åkte jag och Nelly till Storvreta och bytte bil. Den nya bilen är en Ford focus från 2013. Vi åkte sedan till Gränby för att köpa present. Efter lunch kom även Hanna hem då hon varit på stan med Svea och hennes pappa. Jag skjutsade Nelly till kalas. Hanna gick till IP för att titta på dammatch med kompisar. Jag åkte till ica Maxi och köpte lite blommor som jag planterade i krukor utomhus. Nelly kom hem vid kl 18 för att hämta badkläder då hon skulle cykla till badplats med tre kompisar. Efter att Hanna och jag ätit middag så gick hon ut och lekte med Svea och Simon. Hon kom in strax efter kl 21. Nelly kom hem en halvtimme senare och åt middag. Därefter gick hon till Adelina för att sova där. 

Idag klev vi upp 7.40 för att åka till Hannas fotbollsmatch i stenhagen. Det blev vinst med 5-3 och hon stod i mål. När vi kom hem satt Nelly på altan och väntade. Efter lunch åkte Hanna med Svea till badplats. Lite senare cyklade Nelly till badplats med kompisar. Jag bakade rabarberkaka och rabarberpaj. Jag fixade med disk och tvätt. När Hanna kom hem vid kl 17 så tittade vi på tv. Nelly kom hem lagom till middagen. Sedan åkte vi till Dennis med deras fotbollsväskor. När vi kom hem så tittade vi på finalen i Sveriges yngsta mästerkock. 

(null)

(null)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0