Vårvik, berkinge och getingar

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags efter jobbet cyklade jag till saluhallens uteservering Åkanten. Jag mötte upp min tidigare kollega Birgitta. Vi åt hamburgare i värmen under parasoll. Jag cyklade hem vid 19.30. 

I onsdags efter jobbet åkte jag och handlade på Ica. Senare på kvällen hämtade jag barnen hos Dennis. 

I torsdags jobbade jag på kontoret på förmiddagen och hemifrån på eftermiddagen. Nelly åkte iväg till Länna med kompisar innan lunch. Jag och Hanna åkte dit vid kl 17. Vi badade en halvtimme och tog sedan med oss Nelly hem. Skjutsade hem två av hennes kompisar också. Efter middagen cyklade nelly hem till Ellen. Jag gick över till Susanne en stund och drack ett glas bubbel med henne och Linda. Nelly kom hem strax efter 22. 

I fredags jobbade jag på kontoret på förmiddagen och hemifrån på eftermiddagen. Nelly åkte iväg med Astrid till gimo och Alunda. Hanna hade besök av ewilyn. Kl 17 åkte vi och badade i Fjällnora. Soligt och fint väder samt varmt och skönt i vattnet. Efter en timme skjutsade vi hem Ewilyn, därefter handlade vi på ica innan vi åkte hem. Nelly kom hem lite senare, och gick sedan ut igen för att vara med Adelina och Lisa. Hon kom hem strax efter kl 22. 

Igår klev vi upp 9.30. En timme senare åkte vi mot rullsand. Men när vi kom fram så fick vi inte svänga in på bad- och campingområdet då parkeringen var fullbelagd… vi ringde Petra och inez som också var på väg dit. Vi bestämde att vi möts i Vårvik istället. Ett havsbad med brygga och klippor. Det var superkallt i vattnet, men jag lyckade ändå bada tre gånger. Det var soligt och varmt i luften. Vi åt pastasallad och köpte glass. Kl 17.30 åkte vi tillbaka till Uppsala. 

Idag klev vi upp 9.30. En timme senare hämtade vi upp Astrid och milly. Vi åkte 8 mil till berkinge. Där var det nästan tomt på parkeringen när vi kom fram. En hel del moln dock, men barnen badade och åkte rutschkanor nästan hela tiden. Vi åt pastasallad och köpte glass. Tyvärr var det väldigt många getingar och Nelly fick ett stick i fingret, men det verkar gått bra. Kl 16.45 åkte vi mot Uppsala igen. Efter middagen skjutsade jag barnen till Dennis. 

(null)

(null)

(null)


(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0