Julbak

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags när jag kom hem så gick Hanna iväg på fotbollsträning på IP. Nelly var hos Astrid och åkte därifrån till innebandyträning. Jag lagade middag och åt tillsammans med Hanna när hon kom hem strax efter Kl 19. Hon var alldeles stelfrusen. Jag hämtade Nelly från Johannesbäcksskolan kl 21. 

I onsdags var Nelly hemma när jag kom hem. Hanna hade tagit buss till Lara i fålhagen. Jag hämtade Hanna 19.30. Hanna klädde sedan granen. 

I torsdags var jag på ekonomimässa i kista med tre kollegor. När jag kom hem hade Hanna åkt till crossfit med Elsa. Nelly var hemma. Efter middagen åkte jag och hämtade Hanna och Elsa 18.30. Vi hämtade sedan upp Nelly och åkte mot skölsta. Vi skjutsade hem Elsa och vi lämnade av Nelly hos Dennis så att hon kunde åka med honom till innebandyträning. Jag skjutsade hem Hanna. Därefter åkte jag till Willys och handlade innan jag hämtade Nelly i Lindbacken kl 21. 

I fredags var ingen hemma när jag kom hem. Hanna hade följt med Ewilyn hem och Nelly var hos Astrid. Jag hämtade Hanna i stabby kl 20. Jag hämtade Nelly i fålhagen kl 22, vi skjutsade hem Hedvig också. 

Igår tog vi det lugnt på förmiddagen. Efter lunch sorterade jag lådor i förrådet. Jag och Nelly försökte sortera upp alla deras gamla kläder i storleksordning. Har ca 10 lådor/kassar med kläder som är för små och kläder som är lagom men som de inte vill ha… Kl 16 skjutsade jag Hanna till Milly, de skulle åka skridskor. Jag tvättade kläder och fixade med disken. Kl 18 hämtade jag Hanna och Molly i Fålhagen. Släppte av dem vid ica för godisköp. Åkte hem och lagade middag. Efter maten gjorde barnen små pepparkakshus. Nellys kompis Esther kom också. Esther och milly sov kvar. 

I morse gick jag till ica och köpte pålägg. Efter frukost åkte milly hem. Hanna bakade tomteskumsfudge. Jag bakade knäck och saffranskaka. Efter lunch skjutsade jag Nelly och Esther till Gränby. Jag åkte vidare med Hanna och Svea till turbo. Jag åkte tilllbaka till Gränby och hämtade upp Nelly och Esther som då var klara med sitt inköp. Sedan hämtade vi upp deras kompis Hanna. Jag skjutsade dem till Rosendal där de skulle kolla på basket. Jag åkte till rusta på ärende. Därefter åkte jag till turbo och väntade i caféet tills Hanna och Svea vara klara vid 17.15. Jag skjutsade hem tjejerna. Nelly hade fått skjuts hem av Esther. Åkte sedan till chop chop och köpte middag. 

(null)

(null)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0