Skara och cup

I måndags klev vi upp kl 9. Vid 10 promenerade vi bort till Skara sommarlands campingentre. Barnen började med att åka karuseller. Därefter gick vi till vattenlandet. Där badade de och åkte många olika sorters rutschkanor i fyra timmar. De gjorde en paus för att äta medhavda baguetter. Innan de stängde kl 17 så hann de med att spela på chokladhjul också. När vi kom tillbaka till stugan så tog vi bilen till McDonalds för middag. 

I tisdags klev vi upp 8.30 för att packa ihop alla saker och städa stugan. Vi lämnade nyckeln i campingreceptionen kl 10 och parkerade utanför sommarlands stora entré. Även denna dag blev det karuseller och vattenland. Kom en liten regnskur mitt på dagen, men barnen badade ändå medan jag satt under paraply på filt på gräset. Efter badet åt vi tacobuffe. Det blev några karuseller till innan de kände sig helt nöjda. Vi började resan mot Uppsala strax efter kl 15. Blev en kisspaus i Västerås och vi var hemma vid kl 19. Efter middagen stack Hanna ut med kompisar. Hon fick skjuts hem av Svea 22.25. Nelly gick hem till Lisa och kom hem kl 23. 

I onsdags åkte jag till ica för att storhandla. Körde en massa tvättmaskiner. Hanna var ute med kompisar. Hon var även på träning i Årsta kl 18.30-19.45. Därefter gick hon iväg till kompisar igen, hon fick skjuts hem av Svea kl 23. 

I torsdags åkte Nelly buss in till stan med Fanny, Hedvig och kompisen Hanna. De var sedan hos oss på eftermiddagen. Hanna var ute och lekte med Svea, Emma, Emma, Ninia och Oskar. Jag skjutsade Hanna till träning i Lindbacken kl 19 och hämtade henne 20.15. Efter duschen så promenerade jag med Hanna hem till Ninia där hon skulle sova över. Nelly var hos Lisa och Adelina på kvällen. Jag gick och mötte henne kl 23. 

I fredags var Hanna kvar hos Ninia till kl 15.30. Då kom hon och kompisarna hit och ville ha skjuts till Gränby. Därefter åkte jag hem och hämtade upp Nelly som hade första matchen i UNT-cupen i Storvreta kl 18. Jag kollade på matchen, kom lite regn ett tag. Det blev vinst. Hanna fick skjuts hem från Gränby av Emma. 

Igår klev jag och Nelly upp kl 6. Hon fick skjuts till matchen i Storvreta av Astrid så jag gick och la mig igen 6.45. De vann både matchen som spelades kl 8 och kl 10. Hanna och jag sov länge och åt lunch hemma. Vi åkte sedan till Storvreta då även hon skulle spela cupen. Jag tittade först på Nellys match kl 14 som blev förlust och sedan på Hannas match 14.40 som blev vinst. Jag skjutsade hem Nelly så hon fick duscha. Vi åkte sedan tillbaka till Storvreta för att se Hannas match kl 18, blev vinst. Därefter tittade vi på en match kl 19 där andra halvan av Nellys lag spelade avgörande gruppmatchen. Både Nellys lag och deras andra lag tog sig vidare till a-slutspel. När vi kom hem skjutsade jag Hanna till kompisar och hon fick skjuts hem av Svea strax efter kl 22. 

Idag gick jag och Nelly upp kl 7.45. Samling i Storvreta kl 9 för att spela semifinal. 0-0 efter fulltid, men blev tyvärr förlust efter straffläggning. Även andra Vaksala-laget förlorade sin semifinal. Så det blev delad bronsplats. Jag skjutsade hem Nelly och åkte direkt tillbaka till Storvreta med Hanna som hade samling 12.15. Matchen vann de. Hon stannade kvar på cupen medan jag gjorde ärenden på stan. Jag kom tillbaka till cupen vid 16 för att se på den sista matchen, som spelades i regn. De vann även den (även om de inte räknar mål…). Efter middagen gick Hanna hem till kompisar. Jag cyklade bort till bilverkstaden för att ställa min cykel där inför morgondagen bilservice, promenerade hem. Därefter skjutsade jag Nelly till Dennis. Hanna hämtas av Dennis hos kompisen. 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0