Semester

I måndags åkte jag till rusta för att köpa en spegel. Den fanns inte på första butiken så jag fick åka till en annan Rusta. Efter lunch åkte jag till Avesta. In på mammas jobb för att hämta nyckel. Efter att jag fixat i ordning mig så promenerade jag in till stan och mötte upp Ninna och Jenny på Kings Arms kl 17. Vi satt på uteserveringen och jag åt plankstek och friterad camembert med hjortronsylt. Fick skjuts hem av Jenny vid 21.30. 

I tisdags åkte mamma till jobbet 10.30. Jag kollade på OS-fotboll innan jag åkte hem. Började läsa en bok. Vid kl 17 åkte jag till Wiks slott och tog ett dopp i sjön då det eventuellt var sommarens sista varma dag. Tankade bilen på vägen hem. På kvällen promenerade jag 4 km i Årstaparken. 

I onsdag promenerade jag 4 km i Årstaparken, försökte även jogga lätt i intervaller. Sedan tog jag det lugnt på förmiddagen och läste bok. Därefter spikade jag upp spegeln i hallen. Jag borrade även fyra hål i betongväggen i mitt sovrum och satte upp två sänglampor. Men när jag var klar så tyckte jag de satt för lågt… Kl 15.30 hämtade jag Hanna från tåget då hon varit hos farmor. Dennis jobbade dagpass så jag hjälpte henne packa till fotbollscupen och skjutsade henne till träning kl 18 på Johannesbäck. På kvällen kom Susanne över en stund och drack bubbel. 

I torsdags tog jag det lugnt och läste bok. Kl 17.30 tog jag och Helena buss in till stan och åt middag på Loco. Jag åt flatbread med ädelost, päron och valnötter samt crispy tacos med räkor. Drack en passionsmojito. Tog buss hem 20.30. 

I fredags åkte jag mot Norrköping kl 9. Jag var framme 11.40 på prezero arena där Hannas lag spelade cup. Jag tittade på matchen som började 12.20, hon var utespelare. Efter den skjutsade jag henne till skolan där de åt lunch. Under tiden åkte jag till McDonalds. Jag hämtade upp henne igen Kl 15 för att åka till arenan igen. Jag tittade på två matcher där hon var målvakt, vinst i alla. Därefter skjutsade jag tillbaka till skolan. Jag åkte mot Uppsala 18.30 och var hemma vid kl 21. 

Igår klev jag upp tidigt. Cyklade med Susanne in till stan. Kl 8 mötte vi upp Åsa, Linda och Sarah vid bussen som tog oss till Grisslehamn. Eckerölinjen avgick kl 10. Det var fint väder just då så vi satt ute på däck första timmen. Sedan handlade vi vin och godis i taxfreen innan vi satt ute en stund till. På hemvägen åt vi skärgårdsbuffe. Ankom kl 15 och var i Uppsala kl 16.15, cyklade hem. Vid 19 kom Susanne över och drack sangria. Vi cyklade in till stan vid 21 och satt på Stationens uteservering. Cyklade hem kl 1. 

Idag sov jag länge. Läste ut min bok. Åkte till citysallad och köpte lunch. Sedan borrade jag nya hål i sovrumsväggen och flyttade upp lamporna en bit. Spacklade igen de gamla hålen. Kl 17 kom Hanna hem från cupen. Jag åkte till ica och handlade. Vid kl 20 fick Nelly skjuts hit av Dennis från en cup i Gävle. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




Kommentarer
Petter Gustafsson

Vad trevligt när jag var ett barn var jag också på lisseberg!

Petter Gustavsson

Lite glömsk idag, mitt namn stavas med ett V inte ett F

2021-08-19 @ 22:22:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0