Valborg och Klang

I måndags tog jag med mig några av legosatserna till jobbet då kollegor ville köpa, så nu har vi sålt 14 av de 24 satserna. Efter jobbet cyklade jag till Bishop arms för att möta upp Susanne och hennes två kompisar. Vi var med på musikquizet och kom tvåa även denna gång. Cyklade hem vid kl 22. 

I tisdags var Nelly hemma när jag kom hem. Hanna hade följt med Svea hem. Vi började rensa i Nellys klädlåda och när Hanna kom hem så rensade vi även i hennes låda. 

I onsdags efter jobbet stannade jag till i galleria kvarnen och handlade på apoteket och Systembolaget. 

I torsdags var det 30 april och jag jobbade halvdag. Inget firande i år pga Corona. Jag stannade på ica på vägen hem och köpte mig en räkbakelse och oliver. Slappade i soffan hela eftermiddagen och kvällen. 

I fredags var det dags att göra fotoboken för år 2019. Tog ca 6 timmar att välja ut foton, ladda upp dem på fotosidan och konstruera boken med färger och layouter. Av ca 1100 bilder från året hamnade nog ca 200 med i boken som nu är beställd. På kvällen cyklade jag hem till Susanne och drack lite vin. Cyklade hem vid kl 22. 

Igår var projektet att rensa i badrumsskåpen. Efter lunch åkte jag till Kappahl och sedan till ica för storhandling. Därefter åkte jag till Fyrishov och simmade 1000 meter. 

Idag har jag sorterat mina pappershögar. Efter lunch åkte jag på ärenden till Cubus och Jysk. Vid kl 16 cyklade jag in till stan och mötte upp Åsa vid Klang market. Vi beställde in smårätter som vi delade på: friterad chèvre, pimientos padrones, Sötpotatispommes, halloumi Fries och gambas i olja med bröd. Jag cyklade hem kl 19. Stannade till vid Dennis och hämtade upp barnen som ville sova hos mig. 

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0