Rensning

I måndags efter jobbet cyklade jag till Bishop Arms för att möta upp Susanne och köra musikquiz. Cyklade hem 21.30. 

I tisdags efter jobbet åkte jag till Hemtex för att köpa morgonrockar till barnen och till Bauhaus för att köpa spackel. När jag kom hem spacklade jag igen några hål i mina väggar. 

I onsdags kväll kom en mäklare hem till mig för att kika på lägenheten och göra en värdering. 

I torsdags var barnen hemma när jag kom hem. Jag började rensa i förrådet för att få bort gamla saker och kläder som inte ska vara kvar. Efter middagen tittade vi på finalen av Sveriges yngsta mästerkock. 

I fredags var jag hemma med Hanna på förmiddagen. Hon hade haft lite feber dagen innan. När Dennis hämtat henne så cyklade jag till jobbet. På vägen hem efter jobbet handlade jag på ica. När jag kom hem började jag skruva isär barnens sängar. Susanne och hennes kille kom för att hjälpa mig byta plats på våra sängar. En av barnens sängar ställde vi i förrådet och en i vardagsrummet. Min dubbelsäng flyttade vi in i sovrummet. 

Igår cyklade jag till IP kl 11 för att vara matchvärd på Nellys match. Kom hem kl 13.30. Då började jag röja undan saker inför fotografering av lägenheten. Blev många kartonger med massa grejer som ställdes in i förrådet. Så nu blev förrådet fullt igen... Tyvärr så verkar min tvättmaskin gått sönder så nu får även tvättkorgen vara full ett tag...

Idag åkte jag på ärenden till återvinningscentralen, Ikea, Rusta, Dollar store, Lindex och Kvantum. Köpte med mig citysallad hem. Resten av dagen har jag dammtorkat; torkat både väggar, kakel, lister, bänkar, ugn, skåp, hyllor och på altanmöbler. Barnen kom förbi med blommor och choklad på mors dag. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0