Semester

I måndags jobbade jag. Hanna var hemma. Nelly var på Gränby med Ebba. 

I tisdags jobbade jag hemifrån på morgonen. Kl 10 åkte jag med Hanna till sjukhuset på öronkontroll. Hennes ena rör i örat hade fallit ut redan någon månad efter operationen och nu hade även det andra röret lossnat. Hon fick göra hörseltest, var inte så bra resultat. Jag skjutsade hem henne och åkte till jobbet. Hanna hade fått besök av sin kompis Lili när jag kom hem. Lili blev upphämtad av sin pappa. 
 
I onsdags var min första semesterdag. Vi fortsatte packa och rensa. Det kom en kille och köpte mitt mc-ryggskydd jag haft länge i förrådet. Senare kom en annan kille med sin dotter och köpte mc-jacka och mc-byxor.  

I torsdags var det fint väder. Vi hämtade upp Ebba och malva och åkte en timme till Berkingebadet. Vi kom fram vid 12.30 och stannade till kl 17. När vi kom hem hade jag tvättstugan. 

I fredags var det också soligt, men lite blåsigt. Vi hämtade upp Ebba och åkte till Näsuddsbadet. Stannade ca 2,5 timme. Vi lämnade av Nelly hemma hos Ebba och åkte hem. Susanne kom över och hjälpte mig koppla ur den trasiga tvättmaskinen. Vi fick in den i bilen och körde den till återvinning. Under tiden var Hanna till ica och handlade chips. Vi åt middag och jag hämtade sedan Nelly i Lindbacken. Samtidigt svängde jag in på Bauhaus för att köpa ett lock till vattenröret som varit kopplad till tvättmaskinen. Men när jag kom hem var locket för stort...

Igår när jag vaknade åkte jag till byggmax och köpte nytt lock till röret, en storlek mindre som passade. Vi åt frukost och packade in oss i bilen. Vi åkte till candyz och köpte godis och till lager 157 och köpte regnkläder. Sedan åkte vi mot Karlskoga. Stannade på Max i Västerås för lunch. I Karlskoga checkade vi in på hotell och fixade iordning oss på en halvtimme. Sedan blev vi upphämtade av Adam för att åka till Aris fest. Vi var utomhus hos dem i partytält, åt god mat och dryck. Barnen lekte, spelade kubb och badade i bubbelpool mitt i natten. Jag och Hanna fick skjuts till hotellet kl 1.00 av Adam. 

Idag sov vi till kl 10 och missade frukosten. Vi checkade ut och köpte frukost på Coop istället. Vi hämtade upp Nelly som sovit hos Tuva. Kl 13 började vi åka mot Avesta. Vi åt lunch i Lindesberg. När vi kom fram var även Magnus familj hos mamma. Jag åkte iväg en sväng till dalahästen för att träffa en köpare som köpte min mc-skinnbyxor. Vi lekte sedan i Karlbergsparken innan vi åt middag hos mamma. Nu är vi hemma hos Marcus för att sova där. 

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0