Grattis mamma 60 år

I måndags var Hanna på fritids medan jag jobbade. Nelly hämtade henne 14.30. När jag kom hem lagade jag middag. Sedan åkte vi till dollar store. Därefter åkte vi till Länna för ett kvällsdopp. 

I tisdags var Hanna på fritids. Hon gick hem själv 14.30. När jag cyklade hem från jobbet spöregnade det. Jag bytte kläder och åkte till mekonomen för att lämna in bilen. Jag promenerade hem i regnkläder, men det hade då slutat regna. Är 2 km hem. 

I onsdags var barnen hemma medan jag jobbade. Hanna lekte med Svea och Maxima. Jag cyklade direkt från jobbet till mekonomen för att lösa ut bilen innan de stängde. Hanna kom hem och packade väska då hon skulle sova hos Svea. 

I torsdags hade jag tagit ledigt. Direkt på morgonen promenerade jag till mekonomen för att hämta cykeln (de låser grinden på natten). Jag och Nelly rensade alla hennes skåp och lådor. Vi åkte till Max och hämtade lunch (Hanna hade ätit på Max dagen innan). På eftermiddagen åkte jag till Systembolaget och ÖoB. När Hanna kom hem på kvällen så var det hennes tur att rensa bland leksakerna. 

I fredags var barnen hemma medan jag jobbade. De dammsög och torkade rent i badrummet. Hanna åkte sedan med Svea för att spela minigolf. Jag stannade till på ica på vägen hem, Hanna mötte upp mig där. När jag kom hem lagade jag middag. Kl 19 kom Linda, Susanne och hennes dotter Maja. Vi drack sangria och åt tilltugg på min altan. Blev även jordgubbar och glass. De åkte hem vid kl 22.30.

Igår åkte jag och Nelly till Lindex och dollar store. Efter lunch packade vi in oss i bilen. Stannade till på ica innan vi åkte mot Avesta. Där firade vi mammas födelsedag en dag för tidigt. 

Idag åt vi frukost innan mamma åkte till jobbet. Hann även med att äta rabarberkaka som födelsedagsfika. Vi packade ihop och åkte hemåt. Stannade på sibylla för lunch. Kl 15 skjutsade jag barnen till Dennis. Har sedan slappat resten av dagen, tittade på tidigare säsong av Bäst i Test. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0