Tandläkare, turbo och bowling

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags var Nelly hemma när jag kom hem. Hanna var hos Dennis och följde med honom på innebandyträning. Efter middagen gick jag och Nelly till Palmbladsskolan. Vår närmaste åk 6-9-skola som hade öppet hus kl 18-20. När vi kom hem hade även Hanna kommit hem. 

I onsdags efter lunch åkte jag till tandläkaren för att laga hål. Sedan tillbaka till jobbet igen. Efter jobbet hämtade jag Hanna på fritids. Nelly hade redan kommit hem. Efter middagen skjutsade jag Hanna till träning i Lindbacken 18.15. Hämtade henne kl 19.30.

I torsdags hämtade jag Hanna på fritids. Nelly hade bakat chokladbollar och vi spelade spel hela kvällen. 

I fredags morse hade jag tid på vårdcentralen för att ta bort stygnen där prickarna suttit. När jag kom hem från jobbet så hade Nelly en kompis och Hanna två kompisar hemma. Jag skjutsade Nelly och Ebba till träning i Johannesbäck. Vi gjorde tacos som Hanna, Isabell och Elise åt. Nelly fick skjuts hem av Ebba, då åt hon och jag tacos. Isabell blev upphämtad kl 21 och Elise sov kvar. 

Igår bakade vi scones till frukost. Elise blev upphämtad 11.30. Efter lunch åkte vi till Turbo, hämtade upp Hannas kompis Lilianna på vägen dit. Nellys kompis Ebba kom också. De lekte i tre timmar innan vi åkte hem igen. 

Idag efter frukost åkte jag med Hanna till närakuten då hon haft öronvärk igen. Efter 30 min fick hon träffa sköterska som då bokade in oss till läkare 12.45. Vi gick in till stan och köpte en smoothie medan vi väntade på vår tur. Läkaren tyckte att röret inte längre sitter på rätt plats, så vi får boka ny tid på öronmottagningen imorgon. När vi kom hem gjorde barnen läxa och vi bakade donuts. Sedan åkte vi till O’Learys för att bowla. Därefter åt vi middag där också. 

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0