Gott nytt år

Efter slalom åkte vi hem och fixade i ordning oss. Vid 16.30 kom två familjer till. Vi började med bubbel och försnacks. Sedan fick barnen äta sin förrätt och varmrätt; korvspett och minihamburgare. Därefter åt vi förrätt bestående av marinerad laxröra i salladsblad. Varmrätt blev oxfilé, potatisgratäng, rödvinssås och hemmagjord bearnaisesås. Barnen åt sedan efterrätt som var chokladterrin, hemmagjord jordnötsglass och kolasås innan vi åt samma. Vid 12-slaget gick vi alla ut på gatan och skålade. De sista gästerna åkte vid kl 2 och mina barn gick då och la sig. Jag kom i säng strax innan kl 3. 

I onsdags sov alla länge. Vi åt frukost kl 11.30. Sedan tog vi en promenad förbi skola och förskola. Efter lunch kom Ulf och Karin förbi en sväng och vi fikade. Kl 21.14 avgick vårt tåg mot Uppsala. Vi hade en kupé med tre sängar. Vi somnade vid kl 23.30 och vaknade 7.45. 

Kl 8.25 var vi framme i Uppsala och tog buss hem. Barnen slappade i soffan medan jag slumrade en stund i sängen. Efter lunch åkte vi till Gränby. Nelly gick i affärer med Esther, Hanna med Svea och jag fick gå ensam. Efter två timmars shopping åkte vi hem. Hanna var på träning i Lindbacken kl 18-19.30 och sov sedan hos Svea. 
 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0