Tjejhelg

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags var Nelly hemma när jag kom hem. Hanna var lite febrig och valde att stanna kvar hos Dennis. Jag skjutsade Nelly till träning i Gränbyskolan. Medan hon tränade åkte jag på ärenden till Lager 157 och Gränby galleria. Jag hämtade upp Nelly igen 18.30.

I onsdags och torsdags var det bara jobb. Köpte med sushi hem på torsdag kväll. 

I fredags efter jobbet cyklade jag till stationen och tog tåg till Krylbo. Mamma hämtade upp mig och även Anne-marie och Ulrika. Vi åkte till Siv där också Linda och Carro var. Vi åt lasagne och drack vin till kl 23. Fick skjuts hem till mamma av Viktor. Glömde dock min väska kvar i bilen utanför Sivs hus....

Igår klev jag upp 9.15. Vi blev upphämtade av de andra tjejerna en timme senare. Vi åkte till Lundboden i Husby. Sedan åkte vi vidare till Hedemora och strosade i butiker. Vi åt lunch på café Wahlman, jag åt pastasallad med chèvre och päron. Därefter åkte vi hem och vilade en stund. Kl 18 åkte vi återigen hem till Siv för god mat och dryck, mello och mys. Viktor skjutsade hem oss kl 23. 

Idag sov jag till kl 10. Vi åkte på ärenden på ÖoB, Willys och rusta innan jag fick skjuts till tåget. I Uppsala cyklade jag hem och var hemma kl 14. Jag åkte till ica för storhandling. Efter en sen lunch så gick jag till gymmet och sprang intervaller på löparbandet i 30 min. 

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0