God jul

I måndags var jag på mammografi och jobbade sedan resten av dagen. 

I tisdags när jag kom hem från jobbet så åkte jag till Systembolaget och sedan till city gross för att handla klappar till julstrumporna. På kvällen kom barnen. 

I onsdags var jag ledig. Vi packade bilen full och kom iväg vid 13.30. Stannade på subway för lunch och köpte bilgodis på city gross. Vi åkte till mamma dit även Marcus, Othilia, nikki och Hollie kom. Vi åt skinksmörgås och spelade Bingolotto. 

På julafton fick barnen paket i julstrumpan. Vi facetimade med Luleåfamiljen och öppnade några fler paket. På förmiddagen åkte vi förbi Hedemora för julklappsbyte. När vi kom tillbaka var det dags för julmat. Sedan kollade vi Kalle anka och därefter var det dags att öppna resterande paket. På kvällen dukades det fram musslor, ostar och löjrom. 

På juldagen tog vi det lugnt på förmiddagen. Efter lunch åkte vi på ärenden till rusta, Willys, biltema och ica. Vi åkte även till kyrkogården och tände ljus. 

På annandagen åkte vi till Hedemora där tjejerna fick håret klippt hos farmor. Vi hann även med en fika hos henne. När vi kom tillbaka till Avesta så hade mamma köpt hem sushi. Vi slappade och tittade i gamla fotoalbum. 

På söndagen kom Marcus med familj. Vi åt tacos till lunch och fruktsallad till efterrätt. Vi åkte sedan mot Uppsala. Kom hem vid Kl 16. Jag skjutsade barnen till Dennis. Svängde förbi rusta och dollarstore på vägen hem. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0