Utflytt

I måndags åkte Hanna med Svea och hennes pappa för att paddla kanot. Nelly åkte till Gränby med Esther på förmiddagen. Efter lunch åkte jag till jobbet för att hämta nycklarna till lägenheten som jag ska hyra av min kollega. Jag hämtade sedan Nelly i skölsta kl 16. Vi åkte till stadium och köpte innebandyskor till henne. Därefter åkte vi till Thuns och shoppade lite kläder till henne. På vägen hem hämtade vi upp Hanna och pizzor. 

I tisdags åkte vi förbi lilla lägenheten en sväng så att barnen fick titta på den. Sedan skjutsade vi Nelly till tåget då hon skulle till Avesta. Jag och Hanna åt lunch på McDonalds och åkte därefter till Thuns där Hanna fick shoppa lite kläder. På kvällen körde vi hem cyklar och lite grejer till Dennis. 

I onsdags skjutsade jag Hanna till tåget då även hon skulle åka till Avesta. Sedan kom Åsa hem till mig för att hjälpa mig att köra saker till lilla lägenheten. Vi körde två vändor med två bilar fullastade, bland annat två resårmadrasser, stor bäddmadrass, massa kläder, mat, blommor, tavlor  och annat. Jag åkte sedan till dollar store för att köpa mer bubbelplast. På kvällen cyklade jag till restaurang paesano i salabacke och mötte upp Åsa. Jag åt pizza med bresaola. När jag kom hem förberedde jag det sista inför flytten fram till kl 1.00. 

I torsdags hade jag ställt klockan på 7. Jag hann bära ut lite grejer till bilen och skruva isär en säng innan flyttkillarna kom kl 8. En och en halv timme senare hade de burit ut alla möbler och 75 kartonger. Jag åkte till lilla lägenheten för att äta och vila en stund. Sedan åkte jag tillbaka till Årsta för att frosta ur kyl och frys. Jag torkade även bort en massa kladd som runnit ut i kylen och försökte göra ren golvbrunnen i badrummet. Jag spacklade och målade över en del hål och fläckar. Sedan orkade jag inget mer denna dag...

I fredags efter brunch hämtade jag upp Åsa för en utflykt till Sigtuna. Vi promenerade en sväng på gågatan och köpte glass i hamnen. När jag kom hem åkte jag till Årsta för att fortsätta tömning av lägenheten. Fanns en del verktyg och rengöringsgrejer kvar. Jag sopade rent i förrådet och på altan. Jag lämnade bilen kvar och tog cykeln in till stan och mötte upp Åsa. Vi åt middag på Granhof där de har erbjudande på trerättersmeny. Jag åt toast Skagen, tonfisk med limesås och jordgubbar-rabarberpaj.  Cyklade till lilla lägenheten kl 21. 

I lördags åkte jag till Årsta för att hämta de sista grejerna som var kvar. Vattnade altanblommorna som jag ska lämna kvar samt slängde duschdraperiet och sopor. Jag åkte förbi Systembolaget innan jag åkte till morgongåva. Där mötte jag upp mamma och barnen. När vi kom tillbaka till Uppsala så åt vi lunch på sibylla. Därefter åkte vi till länna och badade innan vi åkte hem till lilla lägenheten. 

Idag skjutsade jag Hanna till Ewilyn. Sedan handlade jag på city gross. Efter lunch åkte jag och Nelly till stadium, Intersport och xxl för att köpa fotbollsskor till henne. Därefter skjutsade jag henne till Esther. Jag gjorde lite ärenden på rusta, dollar store och hm. Åkte sedan hem en stund. Kl 19.30 hämtade jag Nelly i skölsta och Hanna i salabacke. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0