Träningsmatcher

I måndags efter jobbet åkte jag till ica i Årsta och storhandlade (då jag inte hunnit det i helgen). 

I tisdags cyklade jag från jobbet innan lunch. Jag hämtade upp barnen hos Dennis då de varit hemma från skolan med lätt feber under helgen/måndagen. Vi cyklade hem och åt lunch. Jag ägnade mig åt storstädning medan de slappade. 

I onsdags var de friska och pigga och gick till skolan igen. Hanna följde med Svea hem från skolan. Nelly cyklade iväg till sin träning precis när jag kom hem. Hanna kom hem en halvtimme senare och bytte om. Jag skjutsade henne till träning i Lindbacken. Hem och lagade middag som jag och Nelly åt. Hämtade Hanna 19.30. 

I torsdags efter jobbet hämtade jag Hanna på fritids. Vi cyklade förbi ica och handlade lite. Efter middag fick Hanna skjuts av Mias mamma till träning i Lindbacken. Jag och Nelly åkte hem till Dennis för att hämta några legofigurer, vi åkte därefter till Tgr för att handla presentpåsar som vi sedan la Lego i. En del av legot är nu sålt till mina kollegor. Hanna kom hem kl 20. 

I fredags när jag kom hem från jobbet så var barnen hemma och även Svea och malva. Jag lagade tacos. Svea och malva skulle sova kvar. Men malva ville istället åka hem kl 23 och Svea blev hämtad kl 23.30...
 
Igår skjutsade vi Nelly till matchsamling 11.45 vid Johannesbäck. Jag och Hanna hämtade upp Svea och sedan åkte vi runt i skölsta, Lindbacken, Årsta och salabacke för att lämna ut kalasinbjudan inför deras gemensamma kalas. Vi åkte hem och förberedde lunch. Jag hämtade Nelly och Ebba från matchen 13.45. De hade vunnit. Efter lunch och dusch åkte vi alla fem till dollar store då barnen ville köpa saker till ett paketlotteri som de sedan spelade. Ebba blev upphämtad 17.30 och strax därefter även Svea. 

Idag ringde klockan 7.45. Hanna cyklade iväg till matchsamling på IP 8.45. Hon kom hem kl 11, de hade vunnit. Ingen publik på matcher just nu under coronatider. Efter lunch åkte jag och Nelly till Kappahl och köpte lite nya kläder till henne. Vi åkte hem och fikade. Vi skjutsade Hanna till crossfit kl 16. Medan hon tränade åkte jag och Nelly till lager 157. På hemvägen lämnade vi fotbollsväskorna till Dennis och köpte sedan med mat från chop chop. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0