Quiz

I måndags var det lite snö på marken så jag tog bilen till jobbet. När jag kom hem åt jag middag och tog sedan bussen in till stan med Susanne. Vi mötte upp två av hennes kompisar på Bishop Arms och var med på deras quiz. Det var bara hälften så många lag med som det brukar vara, och vi kom tvåa! Det firade vi med lite bubbel. Vi gick vidare till O’neills och därefter O’connors. Vi tog buss hem kl 0.15. 

Vaknade ändå hyfsat pigg på tisdag morgon. Jobbade bara denna dag. 

I onsdags var barnen hemma när jag kom hem. Nelly cyklade iväg till träning. Jag fixade middag som Hanna åt. Skjutsade Hanna till Lindbacken på träning 18.15. Hem och äta middag med Nelly. Hämtade Hanna 19.30. 

I torsdags var jag på kundmöte i Hedemora. Kom hem kl 21. 

I fredags efter jobbet stannade jag på apoteket och ica för att handla lite. Somnade tidigt. 

Igår sov jag till kl 10. Låg kvar och surfade på telefonen i två timmar. Åt frukost i soffan och tittade på serier i ett par timmar. Åkte till ica och storhandlade. Köpte med sushi hem. Gjorde inget annat förutom att köra två tvättmaskiner. 

Idag vaknade jag 9.30. Åkte iväg på ärenden till Jysk och Willys. Köpte citysallad med pulled pork och chèvre. Vid kl 16 åkte jag till Fyrishov och simmade 1 km. Det är 40 längder och tar ca 32 min. Har kört två tvättmaskiner idag också. 

(null)

(null)






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0