Övernattningsparty

I måndags var bussen från Arlanda framme i Uppsala 8.30, jag bytte till stadsbuss och var hemma vid kl 9. Jag la mig för att sova direkt och vaknade vid 13.30. Barnen kom hem från skolan 14.45. Jag fixade med tvätt. Vi skjutsade nelly till Turbo för fotbollsavslutning kl 17. Jag och Hanna köpte med sushi hem. Jag cyklade med Hanna till innebandyträning i Johannesbäck kl 18. Sedan cyklade jag till ica för handling och därefter hem med varorna.  Cyklade tillbaka och hämtade Hanna kl 19. Nelly fick skjuts hem av Fanny. 

I tisdags hämtade jag Hanna efter jobbet. Nelly hade åkt till innebandyträning med Dennis. Efter middagen hämtade jag Nelly i Gränbyskolan 18.10 och skjutsade henne till Ångelsta för gymnastik 18.30. Fixade med tvätten. Jag cyklade till ångelsta kl 20 för att hämta henne på cykel. 

I onsdags var jag på två kundmöten i Örsundsbro. Kom hem kl 21. 

I torsdags var jag på nellys utvecklingssamtal kl 14.30-15. Sedan hämtade vi Hanna. Vi cyklade till ica och handlade inför helgen. När vi kom hem så ägnade vi kvällen åt städning. 

I fredags hämtade jag Hanna på fritids.   Nelly och Ebba var redan hemma. Jag skjutsade Hanna till Årsta IP kl 17 då hon skulle följa med malva hem därifrån för övernattning. Sedan skjutsade jag Nelly och Ebba till innebandy som började 17.30. Jag åkte förbi stadium och tittade på lite skor till barnen. Jag hämtade sedan Nelly, Ebba och Esther 18.30. Släppte av dem hemma och åkte för att köpa pizzor. Jag kom hem samtidigt som även Stella kom. Tjejerna åt pizza, chips och godis och umgicks. Kl 23 släckte de lamporna. Ebba kunde inte somna så hennes mamma kom förbi kl 1 och hämtade henne. 

Jag klev upp kl 9, men tjejerna hade vaknat redan före kl 7. De åkte hem på förmiddagen. Vi åkte till lindbacken och hämtade Hanna. Hon hade då varit i Östhammar och spelat match med vinst. Vi åkte sedan till Gränby och åt lunch på Bastard Burgers. Vi skjutsade Hanna hem till Svea. På eftermiddagen slumrade jag i soffan en stund medan Nelly kollade på film. Jag cyklade till ica och handlade lite varor jag glömt. Jag åkte och hämtade Hanna och Svea vid kl 18 innan vi åt tacos. Svea åkte hem 20.30. 

Idag klev vi upp 7.45. Nelly hade samling på Ifu kl 9. Det blev en vinst i matchen. Vi åkte hem och åt lunch. Sedan åkte vi till Skopunkten och Stadium för shopping av höstskor. Vi hämtade upp Svea på vägen hem. Nelly kollade på serier och jag somnade till i soffan igen. Svea åkte hem kl 17. 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0