New York del 1

I måndags jobbade jag bara, cyklade hem i spöregn. Började packa resväskan. 

I tisdags var båda barnen hemma när jag kom hem. Hanna hade varit på utvecklingssamtal. Efter middagen cyklade jag till gymnastiken med Nelly. Sedan åkte jag till Gränby och köpte adapter och matsäck. Cyklade till gymnastiken för att hämta Nelly. 

I onsdags gick barnen till skolan kl 8. Strax därefter gick jag till bussen och åkte till stationen. Där mötte jag upp Petra och vi tog buss till Arlanda. Planet avgick i tid 12.25. Vi landade på Newark kl 15 (kl 21 svensk tid). Vi fick då stå i kö i två timmar för att komma genom gränskontrollen. Sedan gick vi mot busshållsplatsen. Men på vägen dit blev vi erbjudna skjuts av en tjej som körde för minibussfirma, det satt redan 4 turister i bussen och det fanns 2 platser kvar för samma pris som stora bussen vi tänkt ta. Körningen tog drygt en timme och vi blev avsläppta på Manhattan precis när det började regna. Det fanns en tunnelbana i korsningen så vi köpte tunnelbanekort och åkte först till Court square där vi bytte tunnelbana till Brooklyn. När vi kom upp gatan så spöregnade det medan vi gick 10-12 minuter till Hotel Pointe Plaza. Då var klockan 19 (svensk tid kl 01). Vi checkade in och bytte kläder innan vi hittade en bar i närheten där vi åt hamburgare. Sedan var det läggdags.  

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0