Halloween och höstlov

I måndags var jag på kundmöte i Uppsala. Var hemma kl 21. 

I tisdags var jag på kundmöte i Upplands Väsby. Var hemma kl 21. 

I onsdags jobbade jag bara. Handlade lite på ica på vägen hem. 

I torsdags kom barnen på förmiddagen. Vi åt lunch på pizza hut. På eftermiddagen bytte de om och sminkade sig till vampyr och djävul. Jag skjutsade Hanna till party hos Fruszi 7 km åt sydväst 16.30. Sedan hem för att skjutsa Nelly på party hos Fröya 7 km åt nordost kl 18. Hem och lagade middag. Jag hämtade Hanna 19.30 och därefter hämtade jag Nelly kl 21. 

I fredags åkte vi till tiundaskolan kl 11 för Nellys innebandycup. Den var slut kl 15.15. Jag åkte då hem och barnen åkte med Dennis. Kl 17 tog jag buss in till stan med Helena. Vi åt mat på Loco och såg Hustlers på bio. 

Igår lastade jag in vinterdäcken i bilen. Åkte till Däckskiftarna, var bara tre bilar före i kön. Efter däckbyte åkte jag till Cubus och Hm. Sedan åkte jag hem och städade. Kl 18 cyklade jag in till stan och mötte upp Åsa på Tugg Burger. Vi åt burgare och drack milkshake. Sedan tog vi ett glas vin på O’Learys innan jag cyklade hem vid 21.30. 

Idag cyklade jag till ica för storhandling. Efter lunch åkte jag en sväng till Lager 157. Utöver det så har jag bara slappat i soffan. 

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0