Kalas och bilbesiktning

I måndags efter jobbet åkte jag först och tankade bilen. Sedan åkte jag till Shell och körde igenom biltvättsprogrammet. Jag dammsög även bilen invändigt. Därefter åkte jag till ica för att handla inför kalas. 

I tisdags följde Hanna med ewilyn hem från fritids. Jag cyklade förbi brantingsbiblioteket och förtidsröstade inför EU-valet. Nelly och Fröya var hemma när jag kom hem. Efter middagen skjutsade vi hem Fröya och hämtade Hanna inne i stan. 

I onsdags morse åkte jag till Dekra för bilbesiktning. Bilen blev godkänd! Jag körde hem den och cyklade till jobbet. Efter jobbet hämtade jag Nelly på fritidsklubb och Hanna på fritids. Hanna kände sig hängig och hade lite feber. 

I torsdags stannade jag hemma med Hanna. Även Nelly fick vara hemma då hon var förkyld och klassen skulle vandra i regn. Kl 13.30 följde jag med Nelly till tandläkaren där två tänder drogs ut. Vi handlade soppa på ica innan vi åkte hem. 

I fredags hade vi middag med ekonomiavdelningen efter jobbet. Det regnade så vi tog taxi till Villa Anna för fördrinkar. Sedan gick vi till Heart & Bones för att äta trerätters. Vi fick blinier med löjrom, fish and chips och kalventrecote. Jag tog buss tillbaka till jobbet vid kl 23 för att sedan cykla hem, regnet hade avtagit. 

Igår kom barnen kl 12. Vi ägnade tre timmar till att förbereda kalas. Kl 15 kom 15 kompisar till Hanna till vår samlingslokal. De öppnade paket, fikade, gick tipspromenad och letade godis. Kl 17 åkte de hem och vi städade i en timme. 

Idag åkte vi till Intersport, Lager 157 och Cubus för lite klädinköp.  Det blev lunch på Subway/McDonalds. På eftermiddagen har vi gjort läxor och slappat. 

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)


(null)


(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0